susu8 Guldenece_2525 kaçıncı haftalarda geçmişti acaba 🙄 kasık ağrınız bıçak saplanmış gibi miydi? Ağrı ve bu şekilde kahverengi akıntı olunca insan korkuyo ama çok şükür korkulacak bir şey yokmuş inşallah bunu da atlatıcaz ☺️
Guldenece_2525 susu8 rahim içinde kanama alanı vardı yaklaşık 20 gün kahverengi akıntı olarak devam etti.kasık ağrılarım 18.haftada geçti.20.haftama kadar progestan kullandım.şuan 24 oldum iyiyim şükürler olsun
Bebekveannesi susu8 çok teşekkürler canım amin cümlemiz inşallah. Çok lanet bir iğne vurulan yer kütük gibi oluyor 2 gün geçmiyor tam geçti diyosun tekrar iğne. Benim 3 günde birdi ve 4 ay vuruldum.
susu8 Bebekveannesi işte benim 15 gün geçmiyordu 😢 çok şükür yeni yeni geçti de rahatça yatıp kalkabiliyorum. Göbekten iğnemi 12.haftaya kadar hergün yaptım doktorum şimdi haftada 2 ye düşürdü
susu8 Guldenece_2525 benimki gibi gerçekten inşallah benim de geçer de rahatlarım düşünmem artık 🤲🏼 çok teşekkür ederim yazdıkların için Allah razı olsun
Faray susu8 Merhaba, içini ferah tut olumlu düşün, hassas olduğunu düşünerek istirahatli bol dinlenmeli bir halde olmaya çalış. Kendini strese olumsuzluğa itme. Gelecek olan her şekilde gelecektir. İsterse hergün kanama olsun.
susu8 Faray evet çok haklısın canım ☺️ teşekkür ederim bugün de doktora gidince biraz daha iyi oldum kafam rahatladı
Ayaf susu8 cok wukur canim benim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Evet bende ayni senin gibi kowuyordum doktora, bebegi gorunce rahatliyordum😍😍korkam kuzum her wey yolunda gidecek🙏🏻MawAllah minik buyuyor👼🏻
Salen Merhaba ben 6hafta 6günlük hamileyim. Bir kaç gündür pembe yapış yapış bir lekelenmem oluyor sadece tuvalete gittiğim de oluyor. Kasık ağrım yok ama korkuyorum pazartesi doktora gidicem inşallah bebeğim benimledir. Tek tesellim pazartesi kalp atışlarını duymak :(
susu8 Salen canım inşallah sorunsuz duyarsın bebeğinin o minik kalbini 🤲🏼 stres yapma kendini üzme bebiş de etkilenmesin annesi :) yerleşme kanaması gibi bir şeydir inşallah. Çok okuyorum burada 6.haftada şakır şakır kanaması olup bebeklerini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirenleri. İnşallah biz de sorunsuz atlatıcaz bu günleri ❤️