Cagla22 Minednz canm ben geçen post açmıştım herkes yazmıştı gördün sandım . Benimde öyleydi her gün 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi ye süt iç ve muz ye 10 günde ki etkiyi göreceksin Allah’ın izniyle 🤲🙏
Minednz Tugceee123 kullanıyorum omega bakalım burda yazılanları uygulucam yıyıp içmeme haftaya carsamba bakalım ne kadar alıcak gelsın kilolar bebişe 😊
Vildann38 Merhaba bunu deneyeceğim başka varmı önereceğiniz bende 29 haftalığım kız bebek ve 1.150gr 🤔
Didemxy Minednz canim eğer hersey yiyorum bebeğin kilo almıyor diyorsan kordon dolanmasi yada düğümlenmesi olabilir bu sebepten dolayı bebeğe iletilmiyordur yediklerin. Eğer böyle bi durum söz konusu değil ise ceviz fındık fıstık sut muz kaşar meyve yumurta bunları tüketmelisin kilo alması için rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah.
Arzuu35 Aby34 benimde ayni sekilde sizin gbi 36 haftadaym haftaya gun vericem diyor sizin normal mi sezeryan mi acaba?
Aby34 Arzuu35 farklı bir doktora göründüm canım şehir dışına çıkıp daha iyi bir doktora riskli gebelik doktoruna detaylı şekilde baktı adet düzensizliğinden dolayı geç döllenme olabilir o yüzden 3 hafta geeide gözüküypr 34. Haftalık bu bebek dedi kilosu 2400 gram olmuş suyum 8.5 muş gayet yeterli suyun dedi bebek gayet hareketli 37. Haftada olsan bile 3 haftan var daha kaldı ki bu bebek 34. Haftalık dedi daha cigerleri tam gelişmemiş daha çok zamanı var sen doğurtulcak bir hasta değilsin dedi kan akılı damar akışı bebeğin gayet sağlıklı dedi 2-3 günde bir kontrol edeceğim daha çok erken dedi içimiz rahatladı diğer doktor bni suni sancıyla doğurtmaya çalışacaktı benek kaldırmazsa sezeryan yaparım diyordu isterseniz siz de daha farklı bir doktora kontrol olun görüş alın bazı doktorlar riskleri kaldıramyıp hmn dopumu son çare görüyorlar
Duyguemir Minednz bende 35.haftadayım bebeğim 2kg Bende herşeyi yiyorum süt yoğurt meyve ceviz ama çok fazla ayakta kaldığım için bebekte kilo almıyo hemde suyum azaldı.Doktorum karbonhidratlı gıdalar yememi söyledi İskender ye tereyağlı dedi bakalım 37.haftayı bekliyorum Doğuma karar vercek hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı doğsunlar önemli olan o canım.
Gozde19 Minednz benim bebeğim 30. Haftaya kadar normal kiloda ilerliyordu hatta 30. Haftada 1.300dü sonra birden durdu kilo alımı neler neler denedim kilo alması için sonra doktorum istersen dünyayı ye çocuk sadece ihtiyacı olan besini alıyo kilo önemli değil sağlıklı olsunda dedi sonra baktılar bebekte gelişim geriliği var 37. Haftada 34 olarak gözüküyo suni sancıyla doğumu başlatalım dediler verdiler bebek yukarı kaçtı suni sancıya dayandı açılma da olmadı geri çıktım şuan 40+6 haftadaym 3.800 var rahat diyo doktorlar yani demem o ki zamanı var üzülme sakın moralini yüksek tut strese girme 🤗❤️
Minednz Gozde19 inşşh benımkıde öyle olur saglıklı doğsunda doğdukdan sonra hemen kılo alıolar tek istegım kuveze gırmemesı 🙏🙏
Heisenberg Minednz Çiğ fındık, badem, antep fıstığı, kaju. Bunlar yağlı tohumlar olarak adlandırıldığı için bebeğinize yarar diye düşünüyorum. Ancak asıl etkili olan faktör genetik yapı.
Arzuu35 Aby34 ne guzel konuşmuş doktorunuz dediginiz gibi bende bi baska doktora gideyim en azindan 39a kdar beklese cigelerleri gelişmiş olur
Burcu16 Minednz ne zamandır almıyor dedi doktorunuz muz ceviz soda yine pes etmeyin yiyin. Gerilik artıyormu hafta geçtikçe. Aynı durumu bende yaşadım hiçbir sebep yokken kan akışında normaldi beslenmem de iyiydi ama kesmişti benden 5 haftayı bulunca gerilik hemen aldılar bende istedim almalarını zaten çünkü risk artıyor su azlıgıda olunca bebek büzüşüyor dediler vicdanım el vermedi. Dedigin gibi biraz daha alsa en azından balık yağı hapı falan vitamin haplarınızı düzenli alıyormusnz