Burcu16 Minednz genetikte olabilir dediler çünkü bebek sağlıklı hareketler düzenli nst olması gerektiği gibi çıkıyordu. Ama bebek minicik zaten bende cok boylu poslu kilolu biri değilim bebegim şuan cok Sağlıklı hiç sıkıntı yapma bu haftalarını pes etmeden iyi değerlendir kuruyemişlerinide bolca ye muzlu süt sabah akşam iç inşallah işe yarar
Lalemm86 Minednz anne karnında beslenemiyo olmasın kan pıhtılaşması rahatsızlığınız varmı normal de gelişim geriliği olan gebelere coraspirin başlatıyorlar hiç beklemeden peritonolojiye gidin acilen
tazee_annee Minednz muz u çok duymuştum hatta bnde özen gösteriyorum elimden geldiğince hatta bir arkadaşım bebeği zayıfmış doğuma yakın çok muz yemiş öyle demişti 3.500 civarı olmuş çocuğu
Akrep Minednz tatlım her gün et yiyorum ben. Kıyma yiyorum. Balık yiyemediğim için Omega alıyorum. Doktorum et balık yumurta ve yoğurt ye demişti. Meyvede şeker fazlalığı var, çok meyve yeme. Tahıllı ekmek ye, normal ekmek yeme, hamur işi yeme🥰
BsrArif Minednz canım ben bizzat yaşamış biri olarak geçen sene Doğum yaptım oğlum da aynı zayıftı 2740 doğdu aşırı dikkat ediyordum yememe içmeme hergün düzenli besleniyordum ama buna rağmen oğlum almıyordu kilo ve şimdi tekrar sekiz buçuk aylık hamileyim kızım olacak nasipse hiç ama hiç yemedim dikkat etmedim ağzıma ne bir süt yumurta koymadım ve oğlum 30 haftalıkken 1450 kilo idi kızım ise 31. Haftasında iki kiloydu yani kesinlikle senin yemenle alakası Yok bebeğin kilo alımının bunu anlamış oldum
Minednz BsrArif doğru da işte kılo almayınc kendımı suçluyorum iyi beslenemıyormuyum dıye hayırlısı bakalm
Arzuu35 Aby34 ne guzel konuşmuş doktorunuz dediginiz gibi bende bi baska doktora gideyim en azindan 39a kdar beklese cigelerleri gelişmiş olur
Lalemm86 Ya kızlar sorun bebek kilolu doğsun değil sorun anne karnında beslensin yeter doktorlar zaten normal diyolar bende 37 haftalık kaybettim 1900 gram doğdu doktor hep sağlıklı kan akışları normal dedi sorun yok sen ne kadar kilo alıyosun bebekte alsın dedi e bende doktoru dinledim sonra noldu bebek karnımda gelişmediği için öldü benim yaşadığımı kimse yaşamasın peritonolije gidin mutlaka ilk oğlum 3600 doğmuştu beslenen besleniyo kilom 43 dü ozaman ama ikincide sorun varmış normal ultrasonlarda belli olmuyo hep sağlıklı gözüküyo bence Bi kaç doktora gözükün artı peritolıji mutlaka sonra benim gibi ağlamayın