Betzm Fidannazim 28diyo ama daha erkek bekliyorum çok indi karnım sancım da hep var tabi birsz enfeksiyon kaynaklı
Yamo Ozge3747 evet aynı gün sabahtan yatışım yapılacak sezeryan 💕bebek hareketlerim çok fazla değil ittirme şeklinde gerinme gibi oluyor yer kalmadı içeride bence 😀sizin nasıl aynı gün doğuranlar ile instagramdan ekleşelim sorularımızı sorarız birbirimize Doğumdan sonra sorun olmayacaksa sizin içinde 😇
Ozge3747 Yamo Evet benim de sabahtan olacak ☺️Aynı şekilde benim de ittirme şeklinde oluyor öyle eskisi gibi değil hareketleri ben de tedirgin oluyorum bşraz o yüzden sordum ❤️Bence de çok iyi olur en azından kafamıza takılanları sorarız. Benim ozge3747 😉☺️Bu arada bayağı bir telefona bakamadım kusura bakmayın biraz geç cevap yazabildim
Gizem23 Fidannazim 24 ekim dogum tarihi ama bugun nst de hafif sancilarim cikti bu hafta gelebilir dedi doktorum bakalim ayni bedende son gunlerimiz artik 😍😍
Robinronya Serapozdemir kaç kilo bebeğiniz 🙏aynı günümüz. Benim 3300 dü Pazartesi günü 😕büyümese bari daha fazla
Serapozdemir Robinronya bende daha fazla büyümesinden korkuyorum çünkü büyüdükçe normal doğum ihtimalim azalıyor 😔 böyle giderse sezeryan olacağız gibi ama yine de bi umut bekliyoruz belki kendi gelir de gerek kalmaz diye 🙏🤰
Hanife96 Bende şuan 34 haftalık olduk 28 ekimde sezeryan günümüz bakalm korkuyorum ama yapacak bişey yok bebislerime kavuşmak istiyorm hayırlısı ile
Masalina Aysenvs aynıyız 25 Ekim 🙏 benimde allah hepimizi bebeğimiz le sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Busrabusra123_ Aby34 aynıyız canm seninle bende cuma günü kontrole gidecemm ama her nst ye girdiğim de sancı 100 lerde açıklık yoktu en son gittiğimde
Aby34 Busrabusra123_ aynen bnim de ntsde sancı çıkmıyor suyum azalmış artık bebek de gelişmiyor 2300 gramız şu an :( doğum o yüzden suni sancıyla başlatılacak inşLlah suni sancıyla rahatça doğurabilirim
Funda8 14 Ekim 5 gün ama ağrı sancı yok nst de 90 120 arası gözüküyor ama ben hissetmiyorum 🙏🤔 biran önce gelsin istiyorum artık
Umze Serapozdemir benim haftasıyla uyumlu çok şükür de doktor 40 haftayı beklemez dedi. Benim de bacaklarım ağrıyor. Bel ve kasık ağrılarım oluyo Bi kaç gündür. Ve en çokta adet sancısı gibi sancılarım oluyo. Doğsa artık diyorum 😂
Serapozdemir Umze hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inş benim doktorum gelmesi konusunda birşey demiyor heran olabilir diyor sadece oğlum sağolsun 2-3 hafta önde gidiyor gebelik şekeri dolayısıyla, o yüzden daha kilo almadan biran önce gelsin istiyorum
bsratoprak Fidannazim 28 ekim olarak gözüküyor ama oğluşumun gelişimi ileri olduğu için erken de gelebilir 😍✨
Annevebebisi 38. haftaya girdim. Sürekli yürüyüş, egzersiz, masajlar, çaylar aklınıza ne gelirse yapmaya çalışıyorum. Doğsun istiyorum bi yandan, bi yandan anne karnında rızkı ne kadarsa doya doya alsın yavrum diyorum :) Çok heyecanlıyım ekim ayı geldiği için de çok mutluyum. İnş hepimizin doğumu kolay sağlıklı olur evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla huzurla alırız 💐
Zeynepyesim Annevebebisi ayni ben canim son 1 gün insallah bakalim allahin izni ile sancimz suyumuz neyse gelsede bian önce rabbim saglikla
Esmylmz Ankebr Doğuma kadar dönebilir diyorlar. Son anda dönen çok. Bende 37+4 oldum ama hala dönmedi. Umudum var bakalım.