Merve_aras Fidannazim 23 ekim maalesef eşimde gelemiyor doğuma doktordan rica edicem daha erken olabiliyorsa sezeryan gününğ erkene aldırıcam😏
Esmylmz Ankebr Doğuma kadar dönebilir diyorlar. Son anda dönen çok. Bende 37+4 oldum ama hala dönmedi. Umudum var bakalım.
Esmylmz Ankebr Egzersizler var dönmesi için onları deneyebilirsin. Ben yapıyorum ama hala dönmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Serapozdemir Umze hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inş benim doktorum gelmesi konusunda birşey demiyor heran olabilir diyor sadece oğlum sağolsun 2-3 hafta önde gidiyor gebelik şekeri dolayısıyla, o yüzden daha kilo almadan biran önce gelsin istiyorum
Umze Serapozdemir bende de var gebelik şekeri ama diyetle kontrol altına aldım. Onun için şükür öyle çok kilo almadı sağlıkla gelsinler inşallah 😊Rabbim bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Kubra9595 Fidannazim 15 gün kaldi 23 ekim gözuyor ama nisan geleli 1 hafta oldu ama kizim gelmedi yarin kontrol var ins yarin gelir 😁
Esmylmz Ankebr Nete yazarsan çıkar ama bana ebem gösterdi. Dizlerin koltuğun üzerinde baş ve eller yerde olacak şekilde poponu sallıyorsun. Ne kadar durabilirsen. Ama yanında mutlaka biri olması şartıyla.