bezelyecik Melek42 aynı. Açılma da var üstelik ama sıfır sancı nasıl ne zaman doğacak bilmiyorum 🤷🏼♀️
Ayzaninannesi Fidannazim doktor ultrasonda baktı canım suyun çok azalmış dedi yakın takibe başlıyoruz dedi cumartesi ntsye çağırdı pazartesi de bakicaz duruma gore dedi işte
Kubraacar07 Fidannazim 19 ekim gözukuyo toplam 10 gün var ama bn artk sabredemiyorum bi an once gelsin sağlikla😍
Kubraacar07 Fidannazim 19 ekim gözukuyo toplam 10 gün var ama bn artk sabredemiyorum bi an once gelsin sağlikla😍
Masalina Aysenvs aynıyız 25 Ekim 🙏 benimde allah hepimizi bebeğimiz le sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏
ilkinn Fidannazim 25 ekime kadar doğmasını bekliyoruz 40 hafta oluyor. 16 günüm var bakalm normal olacağı için kesin bişey yok 😊
DeryaKuzusu Benim de tahmini tarihim 25 Ekim görünüyor 😱 ancak ben sezeryan istiyorum galiba. Yarın kontrolümüz var. Panik atak ve anksiyete için ilaç kullanıyorum 4.ayımdan beri. Ameliyattan da korkuyorum ama normal doğumdan daha çok korkuyorum bebeğimi riske atarsam nöbet geçirip o an diye 😔😢 umarım doğru bir karar veriyorumdur