[silindi] Fidannazim 18 gün kaldı doğum tarihi 27 ekim olarak gözüküyor ama doktorum o kadar beklemez dedi 😂
Ayzaninannesi Fidannazim normalde 13 gün kaldı ama suyumuz azalmış doktorum pazartesi günü duruma gore bakicaz dedi 🙏 hayırlısiyla bir alsak kucagimiza🤰
Bsrkrgz Fidannazim 36+3teyiz normal doğum gözüküyor ne zaman gelmek isterse ekim sonu kasım başı gözüküyor şimdilik ama bakalım🧸
Uykucukus 21 rkim görünüyor dogum tarihi 12 gn kaldı ama ben gelsin dite sabırsızlıktan ölüyorum artık😂
Fidannazim Uykucukus Uykucukus aynen bende cox sabrsizlaniyorum🙄ama sende az kaldi birazcikda sabr et
Ruyapakkan 17 gün kaldı gözüküyor doğuma ama asla zaman geçmiyor 🙆🏼♀️ Birde sancı ağrı vs hiçbir belirtim yok nasıl olcam merak ediyorum🙈😅🤭
Serapozdemir Fidannazim sata göre 14 gözüküyor ama bebişim biraz ilerden gidiyor böyle giderse normal doğamayacak
KatipAnne KatipAnne çok halsizim çok yorgunum. Sabahtan beri yataktan çıkamadım. Dün akşam nst de çıkan bir kaç sancı dışında şu an hiçbişi yok. Sadece artık pilim bitti.
Ayzaninannesi Fidannazim doktor ultrasonda baktı canım suyun çok azalmış dedi yakın takibe başlıyoruz dedi cumartesi ntsye çağırdı pazartesi de bakicaz duruma gore dedi işte
Umze Serapozdemir seni hatırlıyorum serapcım😊 seninle günlerimiz aynı. Hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza. İyice ağırlaşınca doğsun lar artık diyor insan 😊
Robinronya Serapozdemir kaç kilo bebeğiniz 🙏aynı günümüz. Benim 3300 dü Pazartesi günü 😕büyümese bari daha fazla
KatipAnne Fidannazim çok halsizim çok yorgunum. Sabahtan beri yataktan çıkamadım. Dün akşam nst de çıkan bir kaç sancı dışında şu an hiçbişi yok. Sadece artık pilim bitti.