Htcblc Hamile oldugumu bilmiyordum mimbar cekmisti cnm üsenmeden carsidan mimbar aradım buldum ve hayatimda ilk defa yaptim yedim ve sonra tiksindim hayatta yemem artik görüntüsü bile migdemi bulandiriyor suan 26 haftaligim mantar ve sade soda ya aserdim hala yiyorum deli gbi iciyorum doguma kadar surecek gbime geliyor bide bitter cikolata ya aserdim
zuleyhabatman Bulaşık deterjanı 🙈kokusu etkiliyor bir kac gündür sungeri burnuma götüre götüre yıkıyorum kokusu oyle hoşuma gidiyor ki yiyesim geliyor tabiki yemeyi denemedim ama
Burcu89 Katır Katır buz istiyorum tabak tabak yiyorum.kndime engelde olamıyorum annemler bebek kör olacak diyolar ama dayanamıyorum
Guguk Burcu89 bebek niye kör olsun ya ne alaka buz ve göz 😂 allah korusun bişe olmaz yiyin Boğaz ağrımıyosa
Cemre20 Eskiden babamlarla memlekete giderken Bolu’da durup bir çorba içerdik böyle tam yeni sabah olmuşken o çorbadan çekti canım Bulgurlu bir çorbaydı 🤦🏻♀️ Kimseye anlatamıyorum
ilkinn Cnn123 sabun 😂 hala da canım çekiyor 37+4üm. Katı sabunlar var ya arada hala elimle köpürtüp yalıyorum ama yutmuyorum tabii yıkıyorum ağzımı 🙈😬😬😬
Umran_ Cnn123 pudra kokulu ıslak mendil 😬😬 eşim bütün ıslak mendillerden almıştı ama o kokuyu bulamamıştı 😂