Deletedmom327 Cnn123 benimde hiç tadını bilmediğim halde sushi çekti canım 🤪sanki daha önceden. Tadını biliyormuşum gibi 🐣
nilaylaylaylay Limonlu cif. Tencere tava yıkarken parmaklamamak için zor duruyorum. Toprak taş kil beton bunlarda var
Lsbebisim nilaylaylaylay Kız sormaaa yalnız değilim ama benim okaliptus özlü cif dayanamayorum koklamaktan öldümmm 🤢
gamzebngaa_dmr Cnn123 kışın ortasında canım kavun çekti eşimde benden uzaktaydı sabah kalkıp manava gittim bir iki manav gezdikten sonra buldum ama yanımdakiler yerken mideleri bulandı ben ise müthiş bişey yiyormuşum gibi geliyordu 😂
muzafferinannesi Kararana kadar yanmış simsiyah tavuk kanadı 🙈zift gibi böyle 10.haftamda istedim ve bir ocakbaşına gidip yaktırmıştık şaşkın gözler eşliğinde kemiklerine kadar sıyırmıştım 😂😀
Mucizebebegim3 Cnn123 ay beni dere otu cekmisti birde ziyah zeytin ilkinde ..Bunda ilk canim eski cekti sonra habire tatli yaaa 🙈🙈😊
Fatmanur_yakup17 Cnn123 valla benimde çekiyordu eşim zararlı diye pek almak istemiyordu ama zorla aldırdım