Serpilsaltikalp Cnn123 ay yorumlara baktım da herkes yenebilecek şeyler istemiş. İlk gebeliğimde balık yemi aşermiştim. Yakınlarda balık fabrikası var. O tarafa gidip kokluyordum 😂. Şuan 2. Geliyor. Hiç aşermedim😊
yapoo04 39+1 haftalık hamileyim gebeliğim boyunca hiç öyle ciddi bir aşermem olmadı sadece arada mangala gittiğimizde yaptığımız köz patlıcan salatası canım istiyordu yapıyorduk yiyordum. AMAAAA... Son 2-3 aydır sabun denilince ağzımın suyu akıyor bildiğiniz. Hunharca yemek istiyorum şöyle ağzımda acı acı yaksın istiyorum 🤤 Banyoda bi defa dayanamayıp sabun yaladım kızlar ne rezil bişeymiş bu aşerme dedikleri 🙄 Sitem ediyorum sürekli doğursamda sabun yesem diye 🙄
Mrvelis 17 haftalik hamileyim tek bir kere bile asermedim yiyebildigim sadece bi kac bisey var zeytin domates salatalik limon makarna baska bisey agzima süremiyorum midem bulaniyo herseYden tiskindim sudan bile sade soda iciyorum 😔 keske bitsede su durum bende asersem biraz kocama simariklik yapmak istiyorum onu istiyorum bunu istiyorum diye 🙄😂
Lsbebisim Cnn123 Annemlerdeyim. Cif krem cekiyor bildiğiniz temizlik malzemesi okaliptus özlü yazıyor kaşık kaşık yemek istiyorumm 😩
Lsbebisim nilaylaylaylay Kız sormaaa yalnız değilim ama benim okaliptus özlü cif dayanamayorum koklamaktan öldümmm 🤢