EAK Cnn123 1 kere aşerdim, meğer hamileymişim bilmiyordum.Gece 3te mutfağa inip pişi hamuru yoğurup yapıp yedim 🙈
Grlrrr Cnn123 Hayatımda bir kere yememe rağmen kuru biber dolması istemiştim... 🙄 Bu cips olayı bende de var ketçaplı Ruffles istemiştim o kadar istedim ki gece vakti yerken mutluluktan ağlamıştım 😏😭
Rabis_0625 Bugün elimi yıkarken sıvı el sabununu yiyesim geldi şaka gibi resmen öldüm gidip geldim en sonunda açtım hepsini döktüm ama o kadar güzel bi görüntüsü vardı ki hala aklım orda eşime söylediğimde sadece donup kaldı tepki bile veremedi 😂😂😂
Minnosizmmm Cnn123 yılın midesizi olarak sade lays in arasına jelibon koyup yedim bunu yaparkende 3 bardak şalgam içtim evet ben yaptım hatta öyle iştahla yaptım ki eşim bile denedi onun midesi bulandı bense mutlu mutlu uyudum o gece 😂😂😂
Selvi_nazo Cnn123 inşaat kumu çekmişti kendime aynada dönüp bakmıştım iyimiyim diye evin etrafinda insaatlara bakmıştık eşimle kaos tu 😁😁😁
Bilgege Cnn123 ilk 3 aylıj dönemde soğuk sular içtim aslında hiç soğuk su içmeyi sevmem birde dondurma yedim bol bol soğuk şeyler istiyodu canım tatlı falan çekti sonradan klasik şeyler 🥰🤣
ebis Cennettenbirmelekveannesi Tek değilmişim 😁. kendimi bildim bileli canım hep toprak ister başak burcuyum buna bağlıyorum sebebini böyle deli gibi yiyesim o kokusunu alınca çıldırıyorum birde beyaz sabunn gne düştü aklıma 😣😣sen hangi burcusun
Eminemmm Deletedmom3 bende de cips asermesi oldu bi de portakal çok ama çok istedim hem suyunu hem kendisini Allahtan yaz ayı olmasına rağmen pazarda vardı...
HvvGlKrdl Cnn123 toprak yemek istedim ben hala da istiyorum ama yiyemiyorum 😅😅 o yuzden gumluk Türk kahvesi icer oldum topraga camura benziyo die 😅😅