Evet kızlar biraz erken geldi nasıl oldu bende anlayamadım ama çok şükür ikimizde sağlıklıyız,son iki üç gündür bebeğimde bi hareketlenme vardı ve ara ara karın ağrılarım oluyordu artık geceleri hiç uyuyamıyordum,cumartesi sabaha karşı 5 te yine karın ağrısıyla wc ye gittim ishal olduğumu gördüm ve heralde bundan ağrıyordur dedim tam yatağa geçicem çok akıntı geldiğini hissettim tekrar gittim wc ye temizledim tam yatıcam yine aktı ayağa kalktığım gibi foş diye bacaklarımdan su boşaldı temizliyorum 5 dk sonra yine aynı artık küçük havlu koymuştum daha zamanıda var diye paniklemedim ama sancım olmadığı için biraz beklemek istedim telaşlanmadım odanın içinde dolaşmaya başladım sonra baktım sancılar geliyor 5 dk 1 e düştü annemleri uyandırdım eşim şehir dışındaydı sonra hemen 5 dk sıcak bi duş aldım giyindim çıktık gidene kadar daha da arttı sancım hastaneye geldik ebeler kontrol etti suyumu tam boşalttılar tam açıklık var deyip direk doğumhaneye aldılar açılma olması için ekstra hiçbişey yapmamıştım bende şaşırdım bundan sonrası bana kalmıştı sancı geldikçe ıkınmamı söylediler var gücümle her sancı geldiğinde ıkındım artık saçları görünüyor geliyor dediler ama çatım dardı kordonuda boynuna dolanmış o yüzden karnıma baskı yaparak çıkartabildiler ve içimdeki tüm organlar aktı gitti sanki öyle rahatladım 😌 doğumdan sonra beni ameliyathaneye aldılar narkoz verip dikişlerim atıldı çünkü baya vardı dikişim parçaladı saolsun kıZım, doğumhaneye sabah 7 de girdim 9:40 da bebişim doğdu şanslıydım ki 2 saat sancı çektim o bile yetti gerçekten en sonunda beni kesin alın diyordum ama sancı gelince ıkınmak o an ki acınızı da hafifletiyor ilk önceleri bağırdım baktım faydası yok bende var gücümle hep ıkındım,kızım 2700 gr doğdu çok şükür küvezde kalmadı daha 26 günü vardı ama aceleci çıktı kızçem zaten zamanında gelseymiş kilo alacağı için normal olamazmış o yüZden herşeyde vardır bir hayır 😊 umarım hepiniz böyle kolay ama kesisiz doğurursunuz 🥰🥰
36+2 de Suni sancısız Epiduralsiz Normal Doğumla gelen İpeğim 🍓
PembeKoala, başlığı 36+2 de Suni sancısız Epiduralsiz Normal Doğumla gelen İpeğim 🍓 olarak değiştirdi.
PembeKoala Rabbim uzun ömürler versin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 🥰
NaimeYilmaz bu tartışmayı sabitledi.
PembeKoala allah analı babalı sağlık büyütmeyi nasip etsin 😍🙏
PembeKoala çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah. Kaç haftalık doğdu peki?
Darisi basimiza saglicakla buyutun kizceyi🥰
PembeKoala maşallah ya 😊sağlıcakla büyütün gözünüz aydın🥰
PembeKoala Ya biz aynı zamanda doğum yapicaktik,senin kız aceleci çıkmış 😄inşallah benim oğlum da haftaya gelir hayırlısıyla:)) Allah bağışlasın güzel kızını,sağlıkla hayırla büyüsün innsaalllahh😍😍😍
PembeKoala suan sana oyle heveslendm ki
PembeKoala Gözün aydın. 🥰🧿
Kumru_ evet canım sende hazırlıklı ol her an herşey olabilir herşeyini hazırla bekle valla sürpriz yapabiliyorlar 😁😁
Sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah
aysemine25 Allahım daha kolay zahmetsiz doğumlar nasip etsin hepinize 😊
PembeKoala Yapsın yapsın valla zaten sabırsızım 😄
PembeKoala biz bugün 36+1 olduk yarın doğursam mı diye düşünüyorum😂
PembeKoala Ayy doğum hikayeni görünce inanamadım seninle aramızda 2 gün vardı aynı zamanda doğuracaktık 🙈 kordon vardı boynunda bebişlerimizin.Yaa seni gördükçe heycanlandım peki çatı muaynesi olmuş muydun öncesinde ? Allah analı babalı büyütsün ☺️
kyr9324 sağol canım benim hayır çatı muayenesi olmamıştım bikaç güne doktor randevumuz vardı ama bekleyemedi 😁 erken geleceğini tahmin ediyordum ama baya erken geldi herkesi şaşırttı 😁 hadi bakalım şimdi senin doğum hikayeni bekliyorum sağlıkla bi avazda inşallah 🙏😊
PembeKoala amiin inşallah ☺️ Peki canım utrasonda en son kg kaç ölçülmüştü doğru çıktı mı.Benimki en son 3.150 gram olmustu 😀