PembeKoala çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah. Kaç haftalık doğdu peki?
36+2 de Suni sancısız Epiduralsiz Normal Doğumla gelen İpeğim 🍓
Darisi basimiza saglicakla buyutun kizceyi🥰
PembeKoala maşallah ya 😊sağlıcakla büyütün gözünüz aydın🥰
PembeKoala Ya biz aynı zamanda doğum yapicaktik,senin kız aceleci çıkmış 😄inşallah benim oğlum da haftaya gelir hayırlısıyla:)) Allah bağışlasın güzel kızını,sağlıkla hayırla büyüsün innsaalllahh😍😍😍
PembeKoala suan sana oyle heveslendm ki
PembeKoala Gözün aydın. 🥰🧿
Kumru_ evet canım sende hazırlıklı ol her an herşey olabilir herşeyini hazırla bekle valla sürpriz yapabiliyorlar 😁😁
Sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah
aysemine25 Allahım daha kolay zahmetsiz doğumlar nasip etsin hepinize 😊
PembeKoala Yapsın yapsın valla zaten sabırsızım 😄
PembeKoala biz bugün 36+1 olduk yarın doğursam mı diye düşünüyorum😂
PembeKoala Ayy doğum hikayeni görünce inanamadım seninle aramızda 2 gün vardı aynı zamanda doğuracaktık 🙈 kordon vardı boynunda bebişlerimizin.Yaa seni gördükçe heycanlandım peki çatı muaynesi olmuş muydun öncesinde ? Allah analı babalı büyütsün ☺️
kyr9324 sağol canım benim hayır çatı muayenesi olmamıştım bikaç güne doktor randevumuz vardı ama bekleyemedi 😁 erken geleceğini tahmin ediyordum ama baya erken geldi herkesi şaşırttı 😁 hadi bakalım şimdi senin doğum hikayeni bekliyorum sağlıkla bi avazda inşallah 🙏😊
PembeKoala amiin inşallah ☺️ Peki canım utrasonda en son kg kaç ölçülmüştü doğru çıktı mı.Benimki en son 3.150 gram olmustu 😀
Gozunuz aydin saglikla buyutun insallah🙇🙇🙇🙇
kyr9324 en son kontrol biraz uzun zaman olduğu için hatırlamıyorum valla canım ama 9 ayı tamamlasaydı zaten normal olmaZdı kilosundan dedi doktorum küçük olduğu halde bu kadar parçaladı bide 9 aylık olup normal olsaydı bilemiyorum artık 😁😁
PembeKoala Acaba kesi atmadılarmıda kendisi parçaladı nasıl oldu canım 😊
PembeKoala alla analı babalı büyütsün🙏Sağlıkla inşaallah
Bende şöyle küvöze alınmasa ama erken doğursam normal tam hayalim 😍 istiyorum ya geç gelir sezeryan olurum 😂 Allah analı babalı büyütsün canım 🥰