PembeKoala Gözün aydın. 🥰🧿
36+2 de Suni sancısız Epiduralsiz Normal Doğumla gelen İpeğim 🍓
Kumru_ evet canım sende hazırlıklı ol her an herşey olabilir herşeyini hazırla bekle valla sürpriz yapabiliyorlar 😁😁
Sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah
aysemine25 Allahım daha kolay zahmetsiz doğumlar nasip etsin hepinize 😊
PembeKoala Yapsın yapsın valla zaten sabırsızım 😄
PembeKoala biz bugün 36+1 olduk yarın doğursam mı diye düşünüyorum😂
PembeKoala Ayy doğum hikayeni görünce inanamadım seninle aramızda 2 gün vardı aynı zamanda doğuracaktık 🙈 kordon vardı boynunda bebişlerimizin.Yaa seni gördükçe heycanlandım peki çatı muaynesi olmuş muydun öncesinde ? Allah analı babalı büyütsün ☺️
kyr9324 sağol canım benim hayır çatı muayenesi olmamıştım bikaç güne doktor randevumuz vardı ama bekleyemedi 😁 erken geleceğini tahmin ediyordum ama baya erken geldi herkesi şaşırttı 😁 hadi bakalım şimdi senin doğum hikayeni bekliyorum sağlıkla bi avazda inşallah 🙏😊
PembeKoala amiin inşallah ☺️ Peki canım utrasonda en son kg kaç ölçülmüştü doğru çıktı mı.Benimki en son 3.150 gram olmustu 😀
Gozunuz aydin saglikla buyutun insallah🙇🙇🙇🙇
kyr9324 en son kontrol biraz uzun zaman olduğu için hatırlamıyorum valla canım ama 9 ayı tamamlasaydı zaten normal olmaZdı kilosundan dedi doktorum küçük olduğu halde bu kadar parçaladı bide 9 aylık olup normal olsaydı bilemiyorum artık 😁😁
PembeKoala Acaba kesi atmadılarmıda kendisi parçaladı nasıl oldu canım 😊
PembeKoala alla analı babalı büyütsün🙏Sağlıkla inşaallah
Bende şöyle küvöze alınmasa ama erken doğursam normal tam hayalim 😍 istiyorum ya geç gelir sezeryan olurum 😂 Allah analı babalı büyütsün canım 🥰
Canım bende 34+1 im bugün gittim kontrole 2610 gram dedi son adeti soğur hatırlıyor Musun dedi evet dedim daha önceki kontrol de de 1 hafta önde demişti bu sever 1 hafta 10 gün önde dedi hareketlerini bugün çok az hissediyorum 3 kez nts ye bağladı eğer hissetmeseydim yatıracaktı ve bende sezeryan mı normal mi dedim 38 39 haftada kesin konuşuruz böyle giderse eğer normal olmayabilir omuzu takılabilir falan dedi önde olduğu için
PembeKoala maşlllah 🧿🧿
Bugünlerde bende öyleyim 36+3 teyiz. Her an gelecek diye bekliyorum. Bel ağrılarım arttı kasık ağrılarımda başladı. Her an tetikteyim. Maşşallahh sizee. Allah bi avazda kurtarmış. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza 😇😇😍😍
Bugünlerde bende öyleyim 36+3 teyiz. Her an gelecek diye bekliyorum. Bel ağrılarım arttı kasık ağrılarımda başladı. Her an tetikteyim. Maşşallahh sizee. Allah bi avazda kurtarmış. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza 😇😇😍😍
Badevehande sende benim gibi çok şey istiyosun. Benim sonum sezaryen görünüyor Allâh hayırlısını versin
Minedy zorunlu sezeryan mı
Badevehande iri bebek denildi sezaryen ihtimali arttı 😥
Minedy boşver bende iri ve bükükmüşüm annem sezeryan olmuş çok rahattım normal daha zordu dedi😊
Badevehande gerçek mi 😌 ya şöyle, kendimi normal doğuma o kadar şartlamışım ki sanki normal doğum yapmazsam kendimi başaramamış gibi hissedicem. Ayrıca ameliyattan da korkuyorum 🙄 ya keserken hissedersem diye 🙄🙄