PembeKoala haftasonuna da temizliği yaptırayım bari canım daha erken diyordum ama 🤷♀️
Kızlar sancım var
Badevehande canımmm bebeğin kıyafetlerini yıkadım da fotosunu nasıl atıcam ben kıyafet konusunu da sanki birazcık abartmışım 🤭😘
@Badevehande [url=][img]https://www.linkpicture.com/q/IMG_20191006_132916.jpg inşallah olmuştur canım
rukiye-02 yaa olmaz mı bayıldımmm😍😍 sağlıkla giysin kuzum❤️❤️
rukiye-02 yok bence çok iyi hatta tam yeter csnım😊
rukiye-02 sadece girerken dimi girdikten sonrası normale dönüyor ilk giriş esnasında bende de aşırı acı hissi oluyor inşallah çatımızla alakalı birşey değildir de normal doğum yaparız 🤦🏻♀️
rukiye-02 aynı durumdayım canım benden nişan gibi bişey de geldi sanırım sonrasında hafif bir kanamalı akıntı oldu az önce. Sancımda birazcık var doktor sancın artınca gel dedi
Kaçıncı haftadasın sen
Kaçıncı haftadasın sen
GozdeCelik doktor özellikle sık ilişki dedi bende 38+5
rukiye-02 ayni sey banada oldu bebek hareketlerinde sorun yok ama her yerim agriyor resmen iliskiden sonra çatı kemiklerim de agrimaya basladi ve hafif adet sancisi var kasıklarımda 33+6 yiz bugun
Badevehande daha bi bu kadar da koltuğun üstüne serdim 🙄 askıya sığmadı neyse artık ikinci bebiş de giyer artık 🥰🤗sağol kuzum benim inşallah sağlıkla doğarlar da sağlıkla giyerler 🥰😍♥️🍀
Sehersergen bende ondan korkuyorum ya benim kesin çatım dar diyorum evet canım ilk girişte canım çok yanıyor
Seliminannesiii bende dün 33+6 idim bugün 34 olduk çok şükür benim ağrım dün çok kötüydü ama bugün geçti çok şükür bir sürü iş var şimdi yaparsam bi yerim ağrır diye korkumdan oturuyorum 😅
Reparista bana doktorum bişey demedi ama kısıtlamadı da bakalım bekliyoruz napalım
rukiye-02 amin bende bugün müslin örtü aldım lcw de 2 li 24 liraydı çok uygun geldi 😍🥰
Badevehande yaaa ben e bebekten sadece bi tane aldım yetmez mi ki acaba 4 penye battaniye bi polar battaniye bi kalın battaniye birde Müslin aldım da Müslin az mı olmuş kız bak hemen panik yaptım 🙄ben kundak alacaktım aslında kadın Müslin battaniye daha iyi oluyor onunla yaparsın dedi onu da ondan aldım aslında
rukiye-02 tek ben değilim doktor bana alttan muayene etmeden çatın uygun gibi duruyor dedi geçen hafta gittiğimizde şuan 35. Haftadayız şimdi düşünüyorum da o zaman ilişkiyle alakalı bir durum değildir bu çatı ama doktorun gözün de neyle alakalı onu da çözemedim 🤣🤣
rukiye-02 bence yeterli aldığın battaniyeler canım bende ilk defa aldım Birini banyodan sonra kurulamak için birinide eşim sigara içiyor üstüne örtüp öyle bebeği kucağına verecem malum ilk zamanlar çok hassaslar😕
Sehersergen bana da pazartesi uygun gibi duruyor dedi alttan muayene etmeden bende şaşırmıştım ama demek ki alttan bakmadan da tahmin ediliyor demek ki çatı muayenesine de 3 hafta var ben hem özele gidiyorum hem devlete özelde yapacağım için devlettekine 35ten sonra gitmiycem galiba