rukiye-02 bırakma bişeyini bak ben apar topar doğurdum 😁😁 daha 1 ay vardı ama duramadı kızçem
    PembeKoala haftasonuna da temizliği yaptırayım bari canım daha erken diyordum ama 🤷‍♀️
    Badevehande canımmm bebeğin kıyafetlerini yıkadım da fotosunu nasıl atıcam ben kıyafet konusunu da sanki birazcık abartmışım 🤭😘
      rukiye-02 sadece girerken dimi girdikten sonrası normale dönüyor ilk giriş esnasında bende de aşırı acı hissi oluyor inşallah çatımızla alakalı birşey değildir de normal doğum yaparız 🤦🏻‍♀️
        rukiye-02 aynı durumdayım canım benden nişan gibi bişey de geldi sanırım sonrasında hafif bir kanamalı akıntı oldu az önce. Sancımda birazcık var doktor sancın artınca gel dedi
        Kaçıncı haftadasın sen
          rukiye-02 ayni sey banada oldu bebek hareketlerinde sorun yok ama her yerim agriyor resmen iliskiden sonra çatı kemiklerim de agrimaya basladi ve hafif adet sancisi var kasıklarımda 33+6 yiz bugun
            Badevehande daha bi bu kadar da koltuğun üstüne serdim 🙄 askıya sığmadı neyse artık ikinci bebiş de giyer artık 🥰🤗sağol kuzum benim inşallah sağlıkla doğarlar da sağlıkla giyerler 🥰😍♥️🍀
              Reparista ben bugün 34 oldum canım yok benden akıntı nişan bişey gelmedi çok şükür dün gece ki sancım da gitti ama bi an çok korktum daha haftasonu beşik siparişi vericem o gelmeden doğmasın 🙄😅
              Seliminannesiii bende dün 33+6 idim bugün 34 olduk çok şükür benim ağrım dün çok kötüydü ama bugün geçti çok şükür bir sürü iş var şimdi yaparsam bi yerim ağrır diye korkumdan oturuyorum 😅
                Badevehande yaaa ben e bebekten sadece bi tane aldım yetmez mi ki acaba 4 penye battaniye bi polar battaniye bi kalın battaniye birde Müslin aldım da Müslin az mı olmuş kız bak hemen panik yaptım 🙄ben kundak alacaktım aslında kadın Müslin battaniye daha iyi oluyor onunla yaparsın dedi onu da ondan aldım aslında
                  rukiye-02 tek ben değilim doktor bana alttan muayene etmeden çatın uygun gibi duruyor dedi geçen hafta gittiğimizde şuan 35. Haftadayız şimdi düşünüyorum da o zaman ilişkiyle alakalı bir durum değildir bu çatı ama doktorun gözün de neyle alakalı onu da çözemedim 🤣🤣
                    rukiye-02 bence yeterli aldığın battaniyeler canım bende ilk defa aldım Birini banyodan sonra kurulamak için birinide eşim sigara içiyor üstüne örtüp öyle bebeği kucağına verecem malum ilk zamanlar çok hassaslar😕