rukiye-02 bende de aynısı olmuştu hatt dayanamayıp acile bile gitmiştim bacaklarım kasıklarım karnım heryerim ağrımıştı ilişkiden sonra oluyor maalesef kısa tutup çok zorlamamak lazım o an anlaşılmıyor ama sonrasında ağrı oluyor
    PembeKoala siz kaç haftalıksınız ben eşime ilişki sırasında da çok zorlama diyorum da işte kendimi de çok kastım ondan oldu heralde 🙄
      rukiye-02 36+1 haftalığım yakın Zamanda olmadı ama sırf o ağrılar yüzünden yapmak istemiyordum ama şuan zaten bişey yapmasakta kasıklarım belim çatı ağrısı hepsi var baya arttı ağrılarım
        rukiye-02 Hindistan cevizi yağı yanmaya da iyi geliyor ama dediğin gibi kasmasan utanmasan belki farklı olur canım oda bünye meselesi 🌸
          PembeKoala son haftalarda zaten doğum kolaylaşsın diye öneriyorlar hamilelik zor ya keşke hamilelikte günler altı saat filan olsa 🙄
            Badevehande yanma oluyor diye çok kastım ondan oldu canım dediğim gibi girerken hep canım acıdığı için baştan beridir hep kendimi kasıyorum ben bi haftaya doktora sorayım en iyisi 😘🍀🌻
            rukiye-02 evet eşimde doğumu kolaylaştırdığını öğrenmiş onu bahane ediyor 🙈😁 hele son günler hiç geçmiyor en zor zamanlar sonlarıymış
              rukiye-02 bence yarin bi gözükün doktora geçmezse bende 27. Haftamda iliskiye girdim böyle bir gün boyunca baskı agri hissettim kanamam yoktu çocuğun hareketlerinde hic bi sıkıntı yoktu ama diğer gün aşırı sancı ve açılmayla Doğuma girdim ihmal etmemek gerek böyle seyleri
                PembeKoala benimkine de hindistan cevizi yağı kolaylaştırıyormuş dedim hemen denemek istedi bunlara çok fazla bişey dememek gerekiyor ya 🤭son haftalar hiç geçmiyor daha altı hafta var zamanında doğarsa nasıl geçecekse
                  Beybitooo yaaa öyle mi yarın giderim doktora mutlaka şimdi midem çok bulanıyor evden hiç çıkmak istemiyorum teşekkür ederim
                  rukiye-02 ben yaklaştığını hissediyorum sanki erken gelecek gibi yoksa bu ağrılarla fazla duramıycam ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum 7/24 masaj yapılsa hiç hayır demem :) senin de az kalmış benden sonra görünüyorsun ama belli de olmaz 😁 erkek mi olacak kızın mı ?
                    PembeKoala kızım olacak inşallah daha kıfetlerini yıkayıp ütülemedim de yarın sabah ilk iş kıyafetleri makineye atıcam nolur nolmaz artık
                      PembeKoala ben erken olacağını hissediyorum da bu kadar erken de olmasın daha evi temizletmedim 😥
                      rukiye-02 bence hemen hazırlamalısın ben hastane çantamı da hazırladım ne olur ne olmaz çünkü şuan hiç halim yok hiçbişey yapmaya,doğumdan sonra 1 ay misafir kabul etmeyi düşünmüyorum gelende ikram beklemesin zaten, bence sende öyle yap ev temizliğinide hergün bi odayı yaparsın kendini yormadan
                        PembeKoala büyük temizlik yapılacak canım o yüzden yardımcı çağırıcam duvarlar camlar silinecek çantayı da bugün hazır edip koyarım valla çok korktum
                          rukiye-02 bırakma bişeyini bak ben apar topar doğurdum 😁😁 daha 1 ay vardı ama duramadı kızçem