Kızlar bugün eşimle ilişkim oldu ve o zamandan beri tuhaf bi ağrım var sancı mı bilmiyorum ama vijiada baskı ve karnımda ağrı hissediyorum 33+6 olduk böyle bişey başına gelen var mı ya korkuyorum
    rukiye-02 bebeğinin hareketlerinde bir sorun yoksa herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum. İlişki sırasında kendini zorladın yada kastıysan belki ondan olabilir Allah korusun kanama vs gibi bi durumun yoksa korkma ama içim rahat etsin dersen bi bebeğini görmeye git istersen 🥰
      GozdeCelik evet ilişki sırasında kastım kendimi baya kanama ve bebeğin hareketlerinde bi değişiklikte yok çok şükür çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın valla zaten azaldı baya sancım da 😘🌻
      Geçmiş olsun canım bende de oluyor özellikle yanıyor ılık bir duş al rahatlarsın sancıya ve ağrıya iyi geliyor 🌸🌸
        Bende 40. Haftadayım doğum bekliyorum ama tık yok ilişkiyede girsem ağrı sancı yok🤷🏻‍♀️ Bende ağrı sancı çekeyim diye bekliyorum 😬😬
          tugce_2501 sizin doğum yaklaşmış inşallah hayırlısı ile olur doğum benim daha altı hafta var 🙄
            Badevehande duş almak rahatlattı baya canım çok şükür bende ilk kez oldu böyle ondan dolayı korktum 😅🤷‍♀️yanma da çok oldu ya
              Badevehande canım geçen burda hindistan cevizi yağı tavsiye etmişlerdi bizde onu denedik ama benim canım yine yandı benimki kuruluk kaynaklı da değil evlendiğimizden beri kendimi kasmaktan mı bilmiyorum ama girerken çok zorlanıyorum hamile olmadan da böyleydi diyorum inşallah doğum yapıp biraz genişleyince rahatlarım 😥
                rukiye-02 bende de aynısı olmuştu hatt dayanamayıp acile bile gitmiştim bacaklarım kasıklarım karnım heryerim ağrımıştı ilişkiden sonra oluyor maalesef kısa tutup çok zorlamamak lazım o an anlaşılmıyor ama sonrasında ağrı oluyor
                  PembeKoala siz kaç haftalıksınız ben eşime ilişki sırasında da çok zorlama diyorum da işte kendimi de çok kastım ondan oldu heralde 🙄
                    rukiye-02 36+1 haftalığım yakın Zamanda olmadı ama sırf o ağrılar yüzünden yapmak istemiyordum ama şuan zaten bişey yapmasakta kasıklarım belim çatı ağrısı hepsi var baya arttı ağrılarım
                      rukiye-02 Hindistan cevizi yağı yanmaya da iyi geliyor ama dediğin gibi kasmasan utanmasan belki farklı olur canım oda bünye meselesi 🌸
                        PembeKoala son haftalarda zaten doğum kolaylaşsın diye öneriyorlar hamilelik zor ya keşke hamilelikte günler altı saat filan olsa 🙄