Badevehande Medine_1992 o daha güzel benim annemde gençken çok yaparmış da şimdi hayat enerjisi bitmiş😂😂😂
Medine_1992 Badevehande valla anam bir yandan bana bir yandan yegenim geliyor ona iki günde bitiriyor zaten yeleği battaniyeyi boş duramayan bir anam var 😁😁😁
Medine_1992 Badevehande aynen canım kızıyorum bana niye öğretemedin diye 😁oda diyor tabi liseden çıktın üniversiteye gittin beklemeden evlendin ne ara öğretecktim akıllı kızım diyo 😁😁😁
Kubra9595 Badevehande benim kizim bu ay olcak ama bebek yünleri var ben bambulu ip aldim hem yelek hem ceket örüm bi kac hediyede geldi öyle kullancam evde pek kulanmam cünkü belinden yukariya cikiyor genelde bi yere giderken kullanirim
Badevehande Medine_1992 oda doğru ama insanın biraz da içinde olacak ben evlenince internetten izleyerek yaptım anneme göster diyorum anlatmadan hızlı hızlı işliyor anlamıyorum😂
Medine_1992 Badevehande 😁😁😁canım valla calışınca ona vakit kalmıyor malesef öğrenciler falan aslında içimde var ama işte vakit 😁❤️
Esrabrhkl Baloglum93 ben geçen sene doğum yaptım şubat 20 de . Alerji yapmadı cnm giydiriyordum valla.soguk oluyo giydir bi sorun olmaz
Leyla9292 Baloglum93 üçüncü gebeliğim ilk kez kışın doğum olacak herkes kışın doğum daha güzel dedi doktor bile bakalım evin sıcaklığına göre değişir durum.
Baloglum93 Leyla9292 bana da herkes öyle soyluyo yaza kadar bebeğin büyür kucağına alıp gezersin diyorlar hep
Deletedmom3 Baloglum93 canim cocugu disari cikarmayi dusunmuyorum cok evde de zaten dogalgazi acarim icerisi 26 derece olmali diyorlar. Instagramdan yelek hirka siparisi ve battaniye siparisi verdim fazla yenidogan orgu almayi dusunmuyorum annemde yaptiriyor ama cok giyilecegini dusunmuyorum battaniye altinda olucak zaten
Ferina Baloglum93 en iyisi canım 😊güzel kullanışlı ve kaliteli olmasına dikkat et. ben hep kendi tarzım da yaptım kendi istediğim gibi ondan yoksa hazır almak,yaptırmak en mantıklısı,en kolayı😘Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin.