Badevehande Duuyguum misinalı şişle yapmıştım kolay olmuştu ama sen önünü ayrı arkasını ayrı örüp yanları dikebilirsin misinalı şişin yoksa https://youtu.be/Np_Hu7ULV8M
ebusss07 Baloglum93 benm de 29ocakta günüm doluyor ama ilki gibi geç gelirse şubata olur doğumumiçine koyafet giydireceğin için bebe yünüyle örülenlerden örebilir yada alabilirsin bişey olmaz ama yine bakarsın bazılarının teni çok hassas yüzünde kızarma falan olursa giydirmezsin böyle polar gibi yumuş yumuş kıyafetler oluyor onlardan giydirirsin zaten dışarı çıkarken de battanşyeye falan sararsın bişi olmaz 😊
seher_unl Baloglum93 örgüden ziyade penye yeleklerden kullanabilirsiniz hemen hemen bütün bebek mağazalarında satılıyor ilk aylarda örgü yelekler kalın geliyor çünkü genelde battaniye içinde oluyor bebekler kızımda penye yelekler çok işimi görmüştü yine öyle alıcam
Ferina Baloglum93 kaç aylıksın canım ?😊el yeteneğin varsa hızlı öğrenip örebilirsin tabi .vaktin varsa yapabilirsin
Baloglum93 Ferina şuan 20 haftaligim Alize puffy ipinden sepet model battaniye yapmıştım ama pek bu tür şeyleri yapabileceğimi sanmıyorum 😄😄😄 Instagram'da örgü tulumlar örüp satan bı sayfa buldum artık ordan alicam parayla
Haribo42 Baloglum93 aha soguk korkusu olan bi anne daha ben eylulun basinda dogum yaptim😂 evin kombisini actim gelenler hep vok sicak diyo
Gizemebrr Martın sonuna denk gelcek büyük ihtimal bizimde ama bakalım havalar nasıl olcak belli olmuyor ya cinsiyetimiz daha belli değil kızımın yelekleri battaniyeleri falan duruyor kız olursa o tür şeyler hazır olcak erkek olursa bende yaparım yelek falan en azından. evden çıkmıcam bir süre zaten hava düzelir heralde kombide hiç durmadan çalışır heralde😁. Kızım 4 eylül de doğmuştu havalar güzeldi o zaman toparlanana kadar kış geldi iyi oldu şimdi 3 yaşında😊
Duuyguum Badevehande kuzum birşey sorucam sana bu tulumu yaparken ekstra boyunu uzattın mı sen bacak kısmının beş sıra fazla örün diyo ya onu yaptın mı benim sanki gözüme kısa göründü
Ferina Baloglum93 en iyisi canım 😊güzel kullanışlı ve kaliteli olmasına dikkat et. ben hep kendi tarzım da yaptım kendi istediğim gibi ondan yoksa hazır almak,yaptırmak en mantıklısı,en kolayı😘Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin.
38Prens38 Baloglum93 ben yelek ördürdüm ama alerji yaparsa diye peluş yelekler varya ondan da aldım sıcak tutar diye
Medine_1992 Badevehande ay canım benim hiç becerim yok ama annem usta diyecem banada bir tulum yapsın şirinmiş 😁
Badevehande Medine_1992 o daha güzel benim annemde gençken çok yaparmış da şimdi hayat enerjisi bitmiş😂😂😂
Dilara25 Baloglum93 bn hazır penye tarzı almayı düşünüyorum çok pahalı değil örgü bilmiyorum bilsem de yapamam evde bi cocuk daha var 😬 hemde giymez dediler kombi yanacak bi de kundak yapılıyo.dışarı çıkarken falan da sıkıca sararız 🤷🏼♀️