Duuyguum Badevehande kuzum birşey sorucam sana bu tulumu yaparken ekstra boyunu uzattın mı sen bacak kısmının beş sıra fazla örün diyo ya onu yaptın mı benim sanki gözüme kısa göründü
Badevehande Duuyguum ilk yaptıgımda videodaki gibi yaptım sonra ölçüleri baya arttırdım 6-12 ay halini yaptım onda bacağı uzattım canım yoksa banada kısa geldi
Nurcan6148 Gizoo Aynen bambu ipler okadar güzelki.Kızım yeleklerini ve hırkalarını ananesi hep bambu ipten ördürdü.
Gozdemalgac Baloglum93 benim annem ördü hepsini antibakteriyel yün varmış onunla ördü zaten içine body giydireceğim. Ocakta doğacak yün olmazsa hasta olur diye düşünüyorum
Duuyguum Badevehande gövdesini yarıladım şimdi söksem olmaz lastik kısmını alttan uzatsam olur mu acaba ya
Mervednr Baloglum93 yeni doğum yaptım erkek çocuğu zaten çok fazla sıcağı sevmiyor. Ben ince penye yelekler aldım onlar bile giyilmiyor çoğu zaman.
Badevehande Duuyguum o zaman bacaklardan başlayıp birleştirdin gövdeyi yarıladıysan bitirmişsin sayılır canım bez payı için üstü biraz uzatabilirsin bak ben büyüğünü de atim sana fikir olsun. https://eksiup.com/p/tf258036h5u9
Duuyguum Badevehande diğerinde hiç uzatma arttırma yapmadan birebir ördün yani neyse bu bitsin diğerini büyük yapayım madem bacak boyu baya kısa görünüyor gözüme 😅
nilly Baloglum93 olur ya yün sıcacık olur ama polar kadife falan da olur. Güzel tulumlar yelekler de oluyo hazır. Zevkine göre takıl.
Badevehande Duuyguum ya zaten ilki hep istediğimiz gibi olmaz ikinciyi örünce güzel oluyor😂 foto at bitince bekliyorum 🤩
Duuyguum Badevehande bide ne oldu biliyo musun bacaklar bitti gövdeye geçtim ama bacaklar daha kalın oldu örgüsü gövdesi ince oldu gibi senin resimler de gördüğüm kadarıyla hepsi aynı kalınlıkta olmuş ben gövdeye geçince sanki başka şişle örülmüş gibi duruyo
Badevehande Duuyguum ben iki tane misinalı şişle ördüm kuzum belki ondan olabilir . Önce bi bacağı ördüm onu şişte bıraktım diğer bacagıda aynı ölçüde başka şişle ördüm öyle birleştirdim