mutluuannee Medine_1992 bizim burda ayrıntılıyi devlet yapmıyor araştırma yapıyor bi de tıp merkezi var orası yapıyor ikiside ücretli canim😐
Medine_1992 mutluuannee araştırma nasıl ücretli canım ya benim devlet dediğim de zaten araştırma hastanesi oda devletin sonuçta paralı mı
Medine_1992 mutluuannee canım eger özele gidiyorsan doktor uğrasıyor görmek için ama devlette 3 4 dakika bakıyor tahmin söylüyor işte oldugu kadar oda değişiyor doğal olarak 😌
Medine_1992 Zehra92 canım önce gebe polikinliğinden randevu alınıyor daha sonra doktor yönlendiriyor ayrıntılı için gün alıyorsun
Zehra92 Medine_1992 hımmm ben 20. Haftamda normal randevuya gitmeyi düşünüyorumda. Detaylıya istenilen haftada bakılır dimi 21-22-23 de falan
Medine_1992 Zehra92 canım genelde 20 22 arası yapılıyor ama bu hastaneden hastaneye değişir bazı hastanelerde çok önceden randevu alman gerrkiyor bazıları günü birlik hangi ildesin
Deletedmom3 Medine_1992 tamam o halde bende bi sabah bi aksam hissediyorum tedirgin olmustum icim rahatladi simdi 🙃
Medine_1992 Deletedmom3 😌canım artık 20 den sonra daha çok hissederiz normalde 22 ye kadar hissetmeyen de var buna şükür diyelim bence 😁😁😁
Nuraslanklc Medine_1992 aynı şeyi yaşadım😂 sonuç erkek detaylı ultrason da emin oldum tabiki seninde 1,5 2 haftaya girmen gerekecek o zamana kadar sabret 😍
Terspektif Medine_1992 🤦🏼♀️ Vay nazlı bıdık bizi meraklandırıyor habire 😂 olsun canım hayırlısı artık
Mart2020mom Medine_1992 bende aynı durumu yaşadım çok sinir bozucu artık sormuyorum ayrıntılıda öğrencime net olsun bir kız bir erkek diyip durdular emin değilsen söyleme di mi yani