Tazeannebaba Medine_1992 ayyy benim eşimden öyle ya sirt üstü çok zor döner kesin bizimkide babasının aynısı olur çok bakıyorum eşime ona benzesin diye
Burcuoglakci Bana da kız dediler ama umarım değişmez birde ne güzel erkenden hissetmişsiniz bendr hissetmek istiyorum artık
2cocukluana_ Medine_1992 canım ultrasona girmeden hemen önce çikolata yemeni tavsiye ederim ben öyle yapıyorum karnımın içinde fır donuyo afacan 😄
Medine_1992 2cocukluana_ canım yedim fıstıklı hemde ama randevu erken alınca tesir etmedi galiba yeni uyandı kıpırdamayı başladı 😁😁
fat366 Medine_1992 ay canım ya göstermedi demek neyse hayırlısı artık bende pazartesi gidicem ilk 11hafta gittim kıza benziyor ama emin deilim dedi bakalım senin gibi olurmuyum
Medine_1992 Burcuoglakci canım ben 19 oldum nerede ise sende iki haftaya hissedersin inşallah birde ben zayıfım net hissediyorum ondan ❤️
Burcuoglakci Medine_1992 bende zayıfım aslında ama inşallah hissederim bir an önce çok istiyorum valla
Kuzucugunannesi Medine_1992 canim ayrintili icin ücret odenegi ne kadr oluyor veya doktorundan sen mi istiosun
mutluuannee Medine_1992 bizim burda ayrıntılıyi devlet yapmıyor araştırma yapıyor bi de tıp merkezi var orası yapıyor ikiside ücretli canim😐
mutluuannee Medine_1992 ay canım benim inşallah detayli da öğrenirsin bende ekim sonu gideceğim şuan 13+3 üz ama kafam karıştı yani ekim sonu ögrendigim de net olmayabilir demekki 🤷♀️😁
Medine_1992 mutluuannee canım eger özele gidiyorsan doktor uğrasıyor görmek için ama devlette 3 4 dakika bakıyor tahmin söylüyor işte oldugu kadar oda değişiyor doğal olarak 😌
Zehra92 Detaylı için ekstra gün mü ayarlıyor doktor yoksa normal sıradan bir randevu alıp mı gidiliyor
Medine_1992 Zehra92 canım önce gebe polikinliğinden randevu alınıyor daha sonra doktor yönlendiriyor ayrıntılı için gün alıyorsun