Arzu0101 Medine_1992 ayrıntılı yada az kalmış canım inşallah çabucak gelir de merakını giderir ufaklık 🥰🥰🥰
Tazeannebaba Medine_1992 ayyy benim eşimden öyle ya sirt üstü çok zor döner kesin bizimkide babasının aynısı olur çok bakıyorum eşime ona benzesin diye
Medine_1992 Tazeannebaba hele ben dualar ediyorum valla babası gibi bir insan olsun her yönüyle diye boy posta dahil 😁😁😁bende boy olmayınca
Arzu0101 Medine_1992 bende de hep öyle olmuştu ayak ayak üstüne attı prenses ama geçen hafta gösterdi işte🥰🥰🥰 darısı başına inşallah bian önce canım
Medine_1992 Arzu0101 canım devlet birde çok uğraşıyor eşim özele gidelim dedi çıkınca ama bir daha girmek istemedim böyle karışıklık olmadan çok istiyordum cinsiyet öğrenmeyi ama şimdi bir rahatlık çöktü üstüme 😁😁😁
Arzu0101 Medine_1992 zaten alışveriş içinde erken canım 2 hafta kalmış az daha sabır ☺️☺️🥰belkide sürpriz yapacak sana
Tazeannebaba Medine_1992 canım şimdi gördüm ikili test sonucunda hcg oranı 50 altındaysa erkekmis 50 üstünde ise kiz bende baktım benimki 50 altında ve erkek sende bak bir ikili test sonucuna
Hllhsn Meltemmdda aynı günlerde hissetmişiz bende öyle hissettim şimdi de ne yersem kıpırdıyor muhteşem bişey😍
Medine_1992 Eslina çok takmıyorum zaten canım bir rahatlık çöktü aksine 😁😁😁 kafamı o kadar karıştırdılar ki pes ettim saglıkla gelsin de minikim