Kubra9595 Suziiaannee su gelse sancidan duramam ama ins persembe gelir 10.10.2019 olur hira da 08.08.2014 😍
Kubra9595 Suziiaannee canim bugün kontrolum vardi demistim ya 4 cm acilmam olmus bebek geliyor suan suni takildi 6 cm acilmam oldu hersey yolunda ins dogcak bugün
Suziiaannee Kubra9595 ayyy bende girdim sana bakmak için çok sevindim Kuzumm Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin dua edeceğim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼😍😍😍😍
Sumide LeylaCan ya pazartesi günü benim de yeşile dönük baya fazla.akintim geldi dokto enfeksiyon olabilir dedi ama simdi siz böyle yazinca bi şüphelendim gerçi çok bi sancim falan yok ama nişan yesil de olabilir yani ogrenmis oldum
Suziiaannee Kubra9595 yaaaaaa Ayyy kaç kilo nasıl cimcime Maşallah sana kuzum Allah bana da senin gibi kolay Doğum nasip etsin geçmiş olsun kuzum çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 😍 Doğum hikayeni bekliyoruz kuzum
Kubra9595 Suziiaannee 3.540 grm dogdu suan iyi uyuyor emiyor. 4 saatte dogdu ilk cocuga göre daha kolaydi tabi suyu patlattikdan sonra dayanilmaz oluyor ins sende sag saglim alirsin kizini 😍
Suziiaannee Kubra9595 ay maşallah kuzum yaaa ikinize de maşallah 😍 ah benim kuzum o kilolara gelecek mi acaba 🤲🏼😍 yerim ben o minnoşu 😘😘😘
Bsraermis8 Kubra9595 ayyyy bende heyecanlandım şimdi 😊😊 hayırlısıyla gelsin kuzucuk. Kaç kilo acaba bebeğiniz ? Bende 36+3 üm ara ara kasılma oluyor sancı giriyor sonra dinleniyorum geçiyor
Kubra9595 Bsraermis8 3.540 grm dogdu canim benim sancim olmadi doktor alttan bi bakti 4cm olmus doguma aldi direk 4 saatte dogdu 🤗
Semra0505 Kubra9595 bende dün gittim 39+4 ağrılarım çok fazla diye 50ye vuran düzenli sancılar çıktı ama doktor açıklığa bakmadı sizde nasıl bakıyor 🤔15ine bida gel dedi
Kubra9595 Semra0505 bana bu 2. Bakmasi bi 37 de bakmisti bide bugun bakti sonra dedim ben dogurmak istiyorum dedim tamam dedi suniyle destek verdi geldi 🤗