Kubra9595 Semra0505 bana bu 2. Bakmasi bi 37 de bakmisti bide bugun bakti sonra dedim ben dogurmak istiyorum dedim tamam dedi suniyle destek verdi geldi 🤗
Semra0505 Kubra9595 Bakmadı valla canım ay çok sevindim lahusanin duası kabul olurmuş dua et kız banada gelsin oglusum bi an önce baslasin doğumum 40 haftalık olacağız ses seda yok yalancı sancidsn başka 😍😍😍😍
Semra0505 Kubra9595 masallah kilosuda baya iyi doğmuş hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤
Serpil06 Mrhblar hanımlar benim bebeğimde 37+5hamileyim bu gün hastaneye gitim konturele sancı çıktı 3bucuk satim açıklık çıktı fakat doktorum geri eve gönderi agrım şiddetlenince gel diye sizce böyle göndermesi uygunmu korkuyorum bebeğime birey olacak diye
Kubra9595 Semra0505 ederim cnm etmem mi seninkide dogar ins tez zamanda benim de dün agdet agrisi gibiydi sbah 4 cm olmus keske baksaydi alttan 😊
Kubra9595 Semra0505 aynen canim orda baka bilirler allahim bir avazda kurtarsin ins dün bende ne zaman gelcek derken simdi yanimda uyuyor kizim 🤗
Semra0505 Kubra9595 ayyyyy ne güzel yaaaa bende boş boş beşiğine bakıp duruyorum kıyafetlerini gördükçe icim gidiyor gelsin de giysin yatsin artık diye oyyy allahımmmm oyyy 🤗🤗❤❤