Suziiaannee Kubra9595 kuzum bi git yani seni sıkıntıya sokmak istemem ama bazı hikayelerde bebek sıkışmış beklemiş gibi şeyler yazıyor ya o yüzden tedbir amaçlı bi git bence yakın diyordun zaten cancağzım 🥰😘
Kubra9595 Suziiaannee pazar pazar kimsenin huzurunu bozmiyim 😂 az daha beklicem nasil olsa gitcem hareketleri normal baya aktif yani kipirdamasa korkar giderdim de az daha bekliyim belki acilma 3 cm olirsa alir doguma
Suziiaannee Kubra9595 yarın git canım pazar zaten bakmazlar 😉 Allah hayırlısı ile hayırlı zamanda doğurmak nasip etsin canım benim 🥰😘
Suziiaannee Kubra9595 hayırlısı ile inşallah kuzum valla artık zamanında gelsin sağlıkla gelsin diyorum inşallah erken geleyim demez 😉
Kubra9595 Suziiaannee riskli bi durum olursa canini tehlikeye atma ama dikkat et cnm saglikla al ins 🤗
Minikkkuzummm Kubra9595 bence doğum yapmak için ideal bi hafta 😊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Suziiaannee Kubra9595 aynen canım ama diğer gittiğim doktor her şey normal iken bi tek karın çevresi geri diye bebek alınmaz dedi ona devam edeceğim canım diğer hemen kesip almak derdinde 😑
Kubra9595 Suziiaannee anladim icini hangisi ferahlatiyorsa ona git aklin kalmasin tabikide ne zaman gel dedi sana simdi
Suziiaannee Kubra9595 her hafta gel dedi kuzum Nst Kan akışı ve basıncı Kilo alımı Geri akım olup olmadığı Bunlara hep bakılacak dedi inşallah haklıdır sağlıkla doğururum 🤲🏼
Suziiaannee Kubra9595 tabisi ablası hiç merak etme 😍 önce İkra Nur hanımlar teşrif etsin biz de haberimizi veririz inşallah 😍😉
Kubra9595 Suziiaannee hic gelmeye niyeti yok iyice güclendi kizim kaburgalarima bir vuruyor sana o aciyi anlatamam elleri zaten catımda geziyor bian cikcak zannettim bagdas kurup oturdum ins persembe günü dogar 😂
Suziiaannee Kubra9595 kurban olurum ellerine 😍😍😍 sende haklısın canım benim acı çekmektense doğsun seveyim istersin bi de ha bu gün ha yarın insan ister istemez tedirgin olur inşallah hayırlısı ile kurtulursun kuzum 🤲🏼
Kubra9595 Suziiaannee amin cnm. Evden cikamaz oldum bi yere gitmeye korkuyorum bi market yakin oraya gide biliyorum o kadar 😂