ipekworld Htcglgnaksy 18 haftadayım suan genelde 16 dan sonra yapılıyor ama çoğunluk 20. Haftada yaptırıyor sağlık ocagı öyle cagırıyomus
Seymk Fyz2014 aile hekimliklerindeki dopplerler ultrasona göre daha basit yapıda duyulmaması normal olabilir. Hışırtıdan duyulmamış gibi gelmiş de olabilir size telaş yapmayın. Bebek iyidir inşallah kötü düşünüp strese sokmayın kendinizi
Emine5016 Gigi89 Aynen Öyle Yaa Birde Bana 2 Ayrı Doktor Kız Dedi Bugün de Erkek Dedi :) Rabbim Sağlıklı Hayırlı Evlatlar Nasip Etsin Tabi Ama İnsan İster İstemez Şaşırıyor :)
Aynelazis Gigi89 sen yine git ve sor. 20haftalik olana kadar vurulmasi lazim.benim ilk aşım 19haftama denk geliyor.
HGC Aynelazis tetanoz 20. hafta diye biliyorum (ebe bana 5.ayda ararız seni demişti sanki.) ben 17.nin içindeyim sanıyorum ararlar sağlık ocağından? Sizi arayıp mı çağırdılar?
HGC Aynelazis ben de 17+4 oldum. Çalışıyorum masa başı olduğu için çok zorlanmasam da yöneticilerle çalışmak stres anlamında zorluyor. Dayanabildiğim kadar çalışacağım inşallah evde tek kalmaktansa çalışıp kafa dağıtmak daha uygun geliyor bana. Ben cinsiyet öğrenemeyengillerdenim :) Yarın belki bir ihtimal öğrenirim amiiiin :)
Aynelazis HGC bende öğrenmedim cinsiyeti..bebeğimiz olsun kiz,erkek farketmez :) dedin gibi evde kalsak canimiz sikilir ,iste biraz kafa dağıtıyoruz ama çok batiyoruz diyer calisnlarin gözünde gibi geliyo bana
Aynelazis HGC beni kimse aramadi. Bi karton verdiler orda tarihler yaziyo. Seb tarihlerini takip et ,ben belki unuturum çok hastam var dedi ve oyle
Nzziss HGC bana aile hekimliğinde 20.haftada tetanoz aşın var dedi. 19.haftada da vurulabilirsin ama sen yine de 20.haftayi bekle demişti. Ben de 17+5 oldum 20.haftayı bekliyorum aşı için.
HGC Aynelazis aynen öyle cinsiyetin hiç önemi yok sadece merak 🥰 amaaan boşver kimin gözüne batarsan bat relax ol hiç takma kafana ben biri laf etsin hemen susturacak cevap veriyorum. Bu halimle 3 akşam mesaiye kaldım projemiziçin. Sen de takma kendini ve bebeğini düşün amaaaaan😅
Seymk Fyz2014 çok sevindim. Kendinizi olabildiğince stresten uzak tutmaya çalışın. En önemlisi sizin rahat olmanız o da sağlıkla büyümeye devam edecek inşallah