Gigi89 Emine5016 kısa süreli mi?:D ben baya iki gün şok yaşadım ya yeni kendime geldim haahha. Emin olmadan keşke bişey söylemeseler değil mi? İnsan ona göre şartlanıp hayal kuruyo.
Emine5016 Gigi89 Aynen Öyle Yaa Birde Bana 2 Ayrı Doktor Kız Dedi Bugün de Erkek Dedi :) Rabbim Sağlıklı Hayırlı Evlatlar Nasip Etsin Tabi Ama İnsan İster İstemez Şaşırıyor :)
Nzziss SuleDoruk benim tüyler siyahlaştı uzadılar da bildiğin dalgalanmaya başladılar o tarafa bu tarafa yatıyorlar 😅 eşime göstermiyorum kıyafetin üzerinden sevdiriyorum🙁😅
ipekworld Kifayet gebe kartı vs çıkarttın mı mesela ben hamile oldugmu öğrendiğim de doktorum beni direk sağlık ocağına bildir su su testleri yap sonucunu getir dedi öylelikle de sağlık ocağına kayıt yaptırmış oldum her ay su tarihte gel diyolar mesela
Kifayet ipekworld yok canım hiç öyle şeyleri bilmiyorum sadece sağlık ocağına bikere gittim beni aradılar tahlil sonuçlarımı gösterdim o kadar tekrar şu şu lazım vs diye çağırmadılar
Basak34 ipekworld merhaba ne aşısı oldunuz benim de yarın kontrolüm sağlık ocağında var merak ettim 😧
Gigi89 Ben de sağlık ocağına gittim ilk öğrendiğimde kayıt ettiler testler yapıldı doktoruma götürdüm. Ama hiç aramadılar aşı falan için :/
Aynelazis Gigi89 sen yine git ve sor. 20haftalik olana kadar vurulmasi lazim.benim ilk aşım 19haftama denk geliyor.
ipekworld MrvAyhn kuzenim ebe benim de , aslında hamile kalındığı andan itibaren vurulsa sakıncası yokmuş ama ilk üç ay düşük vs oluyo sonra bu iğneden kaynaklı düşünüyormuş gebe kişi filan öyle söyledi oyüzden 16. Haftadan sonra vurulabılıyormussun
ipekworld Htcglgnaksy 18 haftadayım suan genelde 16 dan sonra yapılıyor ama çoğunluk 20. Haftada yaptırıyor sağlık ocagı öyle cagırıyomus
Fyz2014 ipekworld bi aletle kalp sesini dinlediler mi benim dinlemeye çalıştı fakat duyulmadı gibi oldu tedirgin oldum yarın doktora gidicem
Seymk Fyz2014 aile hekimliklerindeki dopplerler ultrasona göre daha basit yapıda duyulmaması normal olabilir. Hışırtıdan duyulmamış gibi gelmiş de olabilir size telaş yapmayın. Bebek iyidir inşallah kötü düşünüp strese sokmayın kendinizi
Hamd_olsun defne55 ben 17+4 şimdiden tahammülsüzlük sabırsızlık sinirlilik ve ağlama hallerini beni ve eşimi bitirdi. 30 dan sonrasını düşünemiyorum