Seymk Fyz2014 çok sevindim. Kendinizi olabildiğince stresten uzak tutmaya çalışın. En önemlisi sizin rahat olmanız o da sağlıkla büyümeye devam edecek inşallah
minnaginannesi Bebekannesimm bede de aynisi oluyor canim. 15+1 deyim kuyruk sokumum parcalanmis gibi hissediyorum. Yuruyemiyorum topalliyorum resmen.
Mbmb Aynelazis Plesanta aşağıda ve kanama olduğu için sürekli yatarak geçiyor. Ağrıdan yürüyemiyorum da 😔
Mucizem_1 Mbmb benimde plesentasi asagida canım.benim alt tarafım sancıyor.sizinde mi öyle.dktr kendini yorma ve istirahat et dedi.ama sürekli yat falan demedi.
Bebekannesimm Bugün kontrolümüz vardı 16 haftalığız bağdaş kurmuş oturuyormuş göstermedi cinsiyetini doktora sağ damı sol damı dedim orta da dedi çok uğraştı ama açmadı birde tatli yedimde girdim
Aynelazis Rhacer şimdiye kadar öğrenmem lazımdı ama eşim çalıştı için izin konusu sıkıntı oliyo. Haftaya kismetse 11.10 gitcez öğrenmeye. Herkez soriyo zaten cinsiyet nedir diye..çok önemlimis gibi...
Mucizem_1 Bebekannesimm o sirun bende 8. Haftada başladı.halen de devam ediyor.suan 16 haftalık olduk.hamile yastığı aldım.koltuga falan otururken onla oturuyom.yatarken de onla yatıyorum.yan yatmak iyi geliyor.duz yatınca daha cok agriyor
Mbmb Mucizem_1 Aynen alt tarafım sancılanıyor, sanki aşağıya çekiliyormuş gibi. Ben kendimi yorduğum için kanamam geldi doktor o yüzden sürekli yat dedi.
Mucizem_1 Mbmb arada yorma konusunda bende kacamak yaptım galiba🙈Allah korusun.ama benim dktrum ilk başta plesentasi önde olduğunu söylemedi biz stres yapariz diye galiba.ama sürekli yasaklardan ve yormamaktan bahsediyordu