MrvAyhn Hemşireyim. Aile hekimliğinizde 2 doz tetanoz vurulacak. Ebenize gebe olduğunuzu bildirin. Ancak ben 20 ve 24. Haftalarda vuruluyor diye biliyorum. Bebeğin aşılarıda aile sağlığında vuruluyor.
ipekworld MrvAyhn kuzenim ebe benim de , aslında hamile kalındığı andan itibaren vurulsa sakıncası yokmuş ama ilk üç ay düşük vs oluyo sonra bu iğneden kaynaklı düşünüyormuş gebe kişi filan öyle söyledi oyüzden 16. Haftadan sonra vurulabılıyormussun
minnaginannesi Bebekannesimm bede de aynisi oluyor canim. 15+1 deyim kuyruk sokumum parcalanmis gibi hissediyorum. Yuruyemiyorum topalliyorum resmen.
Mucizem_1 Bebekannesimm o sirun bende 8. Haftada başladı.halen de devam ediyor.suan 16 haftalık olduk.hamile yastığı aldım.koltuga falan otururken onla oturuyom.yatarken de onla yatıyorum.yan yatmak iyi geliyor.duz yatınca daha cok agriyor
Bebekannesimm 13 haftalıkken doktora gözüktük erkek ge benziyor ama daha çok erken bisey demek için dedi ins yrn kontrole gidicem bakalim cinsiyeti soylecekler mi 4 yasinda oglum var kizim olmasini istiyorum allahim ins herkezin gonlune gore evlat nasip eder
Nzziss Benim de önce kız sonra erkek dendi. Haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz😃 uzun yürüyüşler yapınca karnım çok hassaslasıyor son günlerde
Aynelazis Senyorita ben markette çalışıyorum her sabah ne giysem diye düşünüyorum..sanki çok seçeneğim varmış gibi 😂😂
Minik_annesi Endiseli merakli duygusal normal hayata donmeye basladim ama bu seferde bebegim iyimi diye dusunmekten alamiyorum kendimi bi hissetseydik hayirlisiyla 👶
Nermin2155 Ben de de kıyafet sorunu var. 15+5 im karnım daha çok belli olmuyor ama pantolonlarım sıkıyor artık hamile pantolonu alsam küçük beden ilerde çok şişince olmaz kıyafetten yana çok dertliyim bende 😀😀
Nzziss Nermin2155 kesinlikle ya kıyafet olayı çok zor. 17+4 üm pantolon kazak siparis ettim en sonunda 😅
Fidan3594 Nermin2155 bende öyleydim tayt aldım çok rahat şuan büyük beden pantolon alsam Doğumdan sonra büyük gelir diye düşündüm. İyice karnım çıkana kadar tayt giyeceğim bende 🙂
Nzziss Nermin2155 trendyoldan sipariş ettim canım. Hamile giyim fırsatları diye kısım vardı oradan pantolon sipariş ettim bakalım inşallah istediğim gibi olur 😅
SuleDoruk Aynelazis çok halsiz, çok mutsuzum. Bıraksalar tüm günü mü yatarak geçireceğim ama maalesef ki öyle bir seçeneğim yok. Gerçi yine de yatıyorum ama oğlum olduğu için onun ihtiyaçlarını gidermek için kalkıyorum 🙄