Zlmdemir NMK ben Lohusam.com dan aldım biraz pahalı ama gerçekten çok beğendim ürünlerini.bir gecelik 2 pijama takımı aldım.
Zlmdemir NMK 1 gecelik+sabahlık ile pijama takımı+sabahlıgı 500 tuttu.ondna sonra 1 tane daha sipariş ettim oda 300 lira.hani dedigim gibi biraz pahalı orası ama istediğim gibi orada buldum.
Nur___ Zlmdemir 33+6 haftamız, 25.haftadan beri doğum pozisyonu aldı ama açıklık yok normal herşey, kilosu az biraz o da beni alır heralde 🌺
Badevehande Nur___ ultrason da gözüküyor mu normal doğum pozisyonunu aldığı? Benim doktorum Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyor 🤷🏻♀️ 32+4
Beeebbeek Badevehande evet söyler bebeğin pozisyonunu.benim en son tersti bklm yeni kontrole gidicem dönmüştür inşallah.34+2 yiz bizde
Nur___ Badevehande canım, benim kızın karın çevresi geriydi baya detaylı inceleme ve nst yaptırıyorum iki haftadır dün de özele gittim mecburen orada söyledi doktor sağolsun dedi, yüzünü göstermedi sıpa dönüp durmaktan ama olsun 🤗 ama doğum zamanı ilr alakalı bişey demiyor, 33+6
K_Anne yigitmom_ aynıyız ya 2 hafta önde diyorlar ama doğum pozisyonu almamış dediler. İri bebek erken doğum sıvı fazla bir sürü şey söylüyorlar
yigitmom_ K_Anne aynen suyum fazlaydi iyi olmus dedi iri bebek diyor ama erken dogumdan bahsetmedi doktorum ve anlamadigim böyle giderse gelisimi 38. Haftada bile 40. Hafta gösterecek ultrason neye gore sezeryan olucam çünkü bebegim hala ters 32+2'm
K_Anne yigitmom_ aynen benim de öyle ters dediler sezeryan diyorlar. Ama iki türlüsünden de korkuyorum..
Rbysf 10 gun once kontrole gittigimde bendede yokmus aciklik erken dogum riski felan insalllah 40 a kadad kendisi gelir yoksa Suni sanci veririz dedi
Aybuk Kızlar bebeğe kilo aldırmak için özellikle duydugunuz yediğiniz işe yarayan bişi var mı ? 36+1 olduk biz de dün kontrol vardı kilosu düşük diyor doktor moralim bozuldu Herseyi de yiyorum farklı bişi varsa deneyeyim
Nur___ Aybuk kaşar, kuru yemiş, meyve, sebze, tavuk balık, et, pekmez Hepsini imkan ölçüsünde yaptım yapıyorum da ama her bünyenin bebeği besleme yetisi bir değilmiş doktor böyle dedi, bana çünkü ahım şahım kilo almadı, 33+6