Aybuk Kızlar bebeğe kilo aldırmak için özellikle duydugunuz yediğiniz işe yarayan bişi var mı ? 35+1 olduk biz de dün kontrol vardı kilosu düşük diyor doktor moralim bozuldu Herseyi de yiyorum farklı bişi varsa deneyeyim
Zlmdemir Aybuk canm bende dün bir arkadaştan duydum burada bebeğin kilosu için muzu sütü bir kaşık balı karıştırıp blendırdan çekiyormuş hergün 1 bardak içiyormuş bebeğinde baya bir fark olmuş kilosunda.bende dün başladım bakalım.inşallah biraz yarar.
Nur___ Aybuk kaşar, kuru yemiş, meyve, sebze, tavuk balık, et, pekmez Hepsini imkan ölçüsünde yaptım yapıyorum da ama her bünyenin bebeği besleme yetisi bir değilmiş doktor böyle dedi, bana çünkü ahım şahım kilo almadı, 33+6
Bozonana 36+2 yiz. Benim bebeğimde doğum pozisyonunu almış. Hatta inmiş biraz aşağı 😬 mesanemle aşk yaşıyo. Adet sancıları gibi sancım var geceleri uyutmuyo. Kilomuz 2.500 bana çok az geldi 🤔 inşallah alır dahada erken doğmasından korkuyom 😬 hayırlısıyla alsak kucağımıza
Aybuk Zlmdemir onu ben sık sık yapıyorum aslında eşim kendine de spordan sonra ara öğün yapar yulaf ezmesi muz süt bal , ama benmki genetik galiba minnak olacak bunları denememe rağmen almıyorsa demekki 🙄 sağlıklı doğsunlar da emsinler kilo alırlar öyle inşallah
Zlmdemir NMK 1 gecelik+sabahlık ile pijama takımı+sabahlıgı 500 tuttu.ondna sonra 1 tane daha sipariş ettim oda 300 lira.hani dedigim gibi biraz pahalı orası ama istediğim gibi orada buldum.
K_Anne yigitmom_ aynen benim de öyle ters dediler sezeryan diyorlar. Ama iki türlüsünden de korkuyorum..
yigitmom_ K_Anne ne ile karsilasacagimi bilmedigim icin korku var ama her zaman ben yaparim ben basaririm diyerek kendimi sakinlestiriyorum😑
Sibelkurtt defne55 bizimde aynı 32 haftalığız kilomuz 2080 dedi 1 hafta önden gidiyormuşuz sordum doğumu etkiler mi diye yok dedi doktorum etkilemezmiş