LoriLori Medinee23 hangi si kayda alınıyor ultrasonmu adet tarihi mi. Bnmde adete göre 32 ultrasona göre 33.
Medinee23 LoriLori bende bilmiyorum doktora kalsa ultrasonda göre hareket edip bebek cok daha irilmeden doğumu başlatmak istiyor ..37.38. Haftada ..normal doğum olacak ...Bende kararsizim .bekliyorum bakalim
Badevehande Bende 32+2 oldum 35 de tekrar gidecez doktorum izne ayrılacakmış bugün biraz sancım oldu yalancı sancılar başladı mı acaba
Zlmdemir Badevehande evet canm gece beni de yokluyordu o sancılar.normlamiş ama vücûd kendini Doğuma hazırlıyor.
Badevehande Arya4141 normalde Kasım sonu ama ben sezeryan istiyorum 35-36 haftalıkken Doğum şekli belli oluyormuş eğer doktorum isteğe bağlı sezeryan yapmam bekle derse bekliycem
Arya4141 Badevehande doktor bana suan hersey normal gidiyor dedi normal dogum dedi ama dogum tarihini tam konusmadik kasımın sonuna denk geliyorr demekki bakalim hayirlisi
Yaseminnes Zlmdemir benimde 33. Haftada kontrolüm vardı Doğum pozisyonunu almış dedi erken falan demedi bence erken değil zaten normal gelişimlerini de takip ederseniz Doğum pozisyonunu almış olabilir diyo
Biryabanci1 Zlmdemir Canım 31 haftadan beri doğum pozisyonda bebeğim doktor 30 dan sonra artık beklenen bi durum dedi merak etme 😊☺️