Bernayksl Hamur işi yemiştim canım çekti midem yanıyor ağzıma geliyor böyle olacagini bile bile yedim 😔
Zlmdemir Bernayksl ben aslında acı yedim.süs biber vardı masada canm çok istedi 2 tane yedim ama şimdiye kadar bişey yoktu birden şimdi oldu benimde.hani gerçekten hiç yaşamamıştım
Bernayksl Zlmdemir benimde öyle oluyor acı falan midemde idare edyrm ama yememiz gerekiyor aslında şu an iyi değilim başka işlerle ugrasyrm unutmaya calsyrm
Cigdemlii Buz yemekte çareyi buldum, en son çocukken yediğim meybuzlardan gecede 2-3 tane yiyorum. Bitmişti her zamanda bulunmuyor bir kaç saat önce benzinlikten Algidanın buzparmak dondurmasını alıp yedim bana iyi geliyor. yanma hissi geçiyor dene istersen
Zlmdemir Szeys evet var canm bal bak onuda deneyeyim mantıklı yeterki dinsin biraz şu yanma.gece gece eşimi uyandırmak istemiyorum şimdi söylenecek falan 😔
Szeys Zlmdemir ilaç alacak olursanız da doktorum bana rennie duo şurup verdi. Mide yanmasına ağrıya hazımsızlığa hepsine çok iyi geliyo tavsiye ederim
Nis Zlmdemir gavisconun zararı yok suan eczaneden alablirsin yarını bekleme bilirim mide yanması bulantıdan kötü gecmiş olsn
minik_fasulyem_ Zlmdemir canım hemen bir brdk suya 2 tatlı kaşığı şekeri eritip iç bn ölüyordum mide yanmasından agzımı yakan acı biber sanki midemde gibiydi dene geçer inşallah
annevebebek17 Zlmdemir yeterli canım cok yeme dikkat et bir dolu tatli kaşığı bilr yeter umarım rahatlatmistir biraz.