Eceyavuz Bende 35+5 im su 1 haftadır mide yanmasından dolayı gözümden yaş geliyor gaviscon anlık geçiriyor malesef
yagmur_annesi Zlmdemir gaviscon varsa kullan benim bi sise bitti bugün tekrar aldim iki aydir var bu sorun bende ölüyorum midem yandığı zamaniki kasik gaviscon aninda geciriyor
annevebebek17 Zlmdemir yeterli canım cok yeme dikkat et bir dolu tatli kaşığı bilr yeter umarım rahatlatmistir biraz.
Banu_ayaz Cok fena bir sey o yanma butun bagazin mideye giden yollar cayir cayir bir hata yaptim canim cekti tursu suyu ictim bir kasik o da mahvoldum sizin gibi bir suru sey denedim son care bir bardak suya 1 cay kasigi karbonat attim ictim tadi biraz kotuydu ama 10 dk icinde kesti hemen yattim daha bir sey hissetmeden ☺️
Nazlikurtvuran Zlmdemir hersey bos kuzum gaviscon surup veriyor doktor hatta git eczaneden direk al ben o surupla yasiyorum resmen yoksa kafalari yiyicektim
Duyguuu_G_M Bana çörekotu da iyi gelmişti, bir deneyin isterseniz. Bir çay kaşığı çiğneyerek yutun, şifa olur umarım cidden çok zor.
Linatosun gozdeak Vallahin ben 39 um yataktan mide kaynamasiyla dirliyorum öyle bişey ki hickirtiyor baş ucunuzda ilaclariniz bulunsun ben renjni TB kullanoyorum a günde kaç tane aldigimin haddi hesabı yok şuan bile o yüzden kalktım.
Peribelis Allah yardimciniz olsun zordur mide yanmasi ya benimde oldugunda havuc ve muz yemstim muz o kadar olmasada havuc birebir gelmisti rahatlamistim
Linatosun gozdeak Sanırım.tum gebeler yaşıyor.bi durumu al kalsın zararı yok zaten geçmiş olsun bu arada benimde kızım olacak inşallah
Gamze333 Benımde çok yanmam oluyordu doktorum rennie tablet verdi bunu kullanmanın bir zararı yok ne zaman yanarsa miden kulan dedi ve gerçekten rahatlatıyor tavsiye ederim..