PembeKoala Ayse4242 35+5 haftalık oldum banada hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor sanki hiç çıkmıycak içerden 😁😁 geceleri hiç yatamıyorum ya onun dışında pek bi rahatsızlık yok gibi ama geceler hep uykusuz
mf_ozturk Ayse4242 aynn oyle valla. Basta da zor gecmisti ama son aylarin, som haftalarin bu kadar zor olucagini tahmin etmemistim. Allah yardimcimiz olsun
Ayse4242 Sedakara hafsa meva degişikmis hafsayı duymustum ama meva hic duymadım bbizimde aysima olacak insallah
Ayse4242 Tugceee123 aynı aynı kendimi iyi hissedip kaptırıorum sonra misliyle cıkıor ama artık akıllandım zorlamıorm kendimi belim kopacak yoksa
Busraoz Ayse4242 34+2 benim de. Çatı ağrısı sorun ve gece yatarken dönmek🤭 Bayağı zorlu oluyor bir an önce zaman geçse artık🥰
Busraoz Ayse4242 Vajina kemiğinin ağrısı. Sanki ezilmiş gibi ya da 10 kişi oraya yumruk atmış da sanki morarmış öyle bir ağrı. Yürürken, yatakta sağa sola dönerken orası sızlıyor. Böyle bir ağrı😅
Ayse4242 Busraoz evet cok net anladım allaha sükür öyle bseyim yok amma velakin hapsurunca bile karnım acıor yatmak kalkmak oturmak nefes almak bile zor :)
CerenAkbulut Ayse4242 ben yemek yemek için eğilemiyorum bile masaya doğru, çenemin altına tabağı getiriyorum 😄
Busraoz Ayse4242 Yatmak kalkmak zor vallahi bu göbüşle😅 Siz de bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz? Ben günde 2-3 defa hissediyorum hatta rahatsız bile oluyorum😅 Çok uzun sürüyor sizin de öyle mi acaba?
Tospagam Ayse4242 çok ağır fazla ağır geçiyor😂 bebeği aşagı da olan var mı kızlar ya 35+4 olduk ama Bebek çok aşagıda
Ayse4242 Tospagam bana da asagıda duruor dediler hatta erken olur die korkuttular ama alakası yokmus asagıda olması etkilemezmis
Medinee23 Tospagam benimde kizim hep asagidaydi hala asagida🙈 goren hep 2 aydir bugun yarin dogurursun diyor😁
zynpgdkl Tospagam benimki çok aşagıda bebeğim pozisyon değiştirirken bi an dışarıya çıkacak gibi hissediyorum
Aktassibel mf_ozturk aynıyız bende 36+4 haftaya Perşembe sezeryan olucam ☺️☺️🙏 yüksek tansiyon hastasıyım
mf_ozturk Aktassibel Saglicakla kucagina al insallah canım. Bizde sona dogru yaklasiyoruz bakalim ne zaman gelicek paşamız
Medinee23 Ya bende bi kendimi böyle sanıyordum.. 34 olduk ..3-4 gün öncesine kadar gezip alışverişimi yapiyordum ..şimdi marketten geldik öldüm resmen ..belim çıkacak sankı yerinden
Tospagam Medinee23 Benim de uzun zamandır aşagıdaydı ama iyice inmiş doktor ultrasoyanda bebeğin kafasını göremiyor bile