Sedakara Verdi hap gecer dedi 7gün kullandm işde..yalanvı sancıdan mi nedn kasıklarm agrıyor blmıyorm 2 gündr böleyim
Ayse4242 Sedakara olabilir belki yalancı sancıdır dinlenince geciorsa yalancı sancıdır benim belime vuruor agrı adet olacak gibi
Ftmemne Ayse4242 34 olduk bizde, bolca sağ, sol göğüs kafesi ağrısı var. Yatma yatamıyorum, oturma oturamıyorum. Mide iyice yukarı baskı yapıyor, yanıyor, Araftayım 😄
cansn99 Ayse4242 35+3 hafta olduk. Aynen her an doguracak gibiyim. Kabizligim keskinlesti hicbisey ise yaramiyo. Vajina bolgem agriyo sanki ezilmis gibi. Ve tabiiki nefes darligi
Ftmemne cansn99 sabahları ballı limonlu ılık su denediniz mi kabızlık için? Düzenli kullanınca sorun çözülüyor
bsratoprak Ayse4242 36+2 deyiz çatı ağrısı ve sırt ağrısı var 😞 Nefes alamıyor gibi hissettim dün gece😬 Yoruluyorum hemen. İnşallah hayırlısıyla doğururuz da bebişli günlere geçeriz 😊😍
Ayse4242 mf_ozturk baskı yaptıkca lavoboya kosuorum son haftalar daha da cok oluormus ne uyku kaldı ne bel kaldı :)
mf_ozturk Ayse4242 aynn oyle valla. Basta da zor gecmisti ama son aylarin, som haftalarin bu kadar zor olucagini tahmin etmemistim. Allah yardimcimiz olsun
Sedakara Ayse4242 wcde uyuyp kalıca biğün bnde gce zaten hiç uyutmuyor kızım sag olsn eşim görevde nöbette bende evde kızımla nöbette ☺
Tugceee123 Ayse4242 34+2 bir gün çok yorgunum bir gün çok iyi hissediyorum iş yapınca 2 gün kendime gelemiyorum
Ayse4242 Tugceee123 aynı aynı kendimi iyi hissedip kaptırıorum sonra misliyle cıkıor ama artık akıllandım zorlamıorm kendimi belim kopacak yoksa
Ayse4242 Sedakara hafsa meva degişikmis hafsayı duymustum ama meva hic duymadım bbizimde aysima olacak insallah
Hem25 Ayse4242 34+6 dayız bizde aynı zamandayız 😍 bende agırlastım kasıgımda agrı oluyor bide 1 haftadır daha cok acıktıgımı hissediyorum sendede ole bi durum var mı 🙄