zynpgdkl Ayse4242 bende 34+5 haftalığım sizlere bişey sormak istiyorum mide yanmam bayağı hafifledi kaburgalarım da rahatladı ben kız göbek çevremde hatta altında oralara topaklıyor erken doğar diye korkuyorum ☹️sürekli sizlerde nasıl ?
Ayse4242 zynpgdkl korkmayın allahın izniyle bsey olmaz herkesin farklı farklı şikayetleri oluor mesela benim mide yanmam nerdeyse hic olmadı göbegin asagıda sen erken dogurursun diorlar ama alakası oldugunu sanmıorum
Tospagam Medinee23 Benim de uzun zamandır aşagıdaydı ama iyice inmiş doktor ultrasoyanda bebeğin kafasını göremiyor bile
Busraoz Ayse4242 Yatmak kalkmak zor vallahi bu göbüşle😅 Siz de bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz? Ben günde 2-3 defa hissediyorum hatta rahatsız bile oluyorum😅 Çok uzun sürüyor sizin de öyle mi acaba?
Ayse4242 Busraoz yani hıckırması nasıl bsey bilmiorum duymustum hıckırık tutarmıs ama hissediyorsamda bilmiorum nasıl bsey oldugunu
zynpgdkl Tospagam benimki çok aşagıda bebeğim pozisyon değiştirirken bi an dışarıya çıkacak gibi hissediyorum
Tospagam zynpgdkl evet bende bi de bazen kendini önde topluyor sanki böyle karnım cam gibi oluyor o kadar ağrıyor ki öne toplandığı zaman
Ygtbbk 35+5 olduk oturduğum yerden bile zor kalkıyorum ve uyurken dönemiyorum😊ama olsun dünyanın en kıymetli varlıklarına sahip olacağız günü gelince bu herşeye deger🥰
Ayse4242 Ygtbbk evet ya yoksa bu agrıları kimse için cekemez insanoglu ama canından bir parca icin katlanmaya deger col sükür her halimize
Ayse4242 Tospagam saga toplanıor sertlesior degilmi öyle olunca benim gülesim gelior ya garip bi sekilde hosuma gidior
Tospagam Ayse4242 benimki her bölgede birikebiliyor😂 bazen üçgen yapıyor karnımı bazen sadece sağa gidiyor bazen Sola fazla hareketli
zynpgdkl Ayse4242 sıpoşun minicik yumruğu topuğu dirseği dönerken parçalıyor karnımı sanki vajinamdan yumruğunu çıkaracak gibi oluyor☺️..
Saidmom Bende 35+1 im asiri hareketleri oldugu zaman cok acitiyo brde bazen yurudugumde kasiklarimda agri oluyor
Tospagam Bel ağrıları için yaptığınızı bişey var mı dayanılacak gibi değil sanki ikiye kırılıyor kemiğim tarifsiz bi acı yani ayak şişmeleri bacak sızlamalarını saymıyorum bile
Medinee23 Ayse4242 ya gerçekten bi anda çöktüm 🙀 iyiki her işimi halletmişim bi valide yerleştirmesi kalmisti