Nisaa11 hamileyseniz herhangi bir krem önermiyorlar malesef hepsi kimyasal olduğu için bide bikini bölgesiyse sakıncalı
Melteeeem Evet 164 tl civarıydı aldığımda. Gerçekten çok pahalı ve hemen bitebilecek bi krem.
Nisaa11 uyuşturucu kreme gerek yok bence 20 sene jiletle aldım kıl köklerim çok kalın olmasına ve canımın çok az olmasına rağmen masaya yattım 10 dakika sonra tertemiz ve acı hissetmeden kalktım:)
    defne55 ben son haftalarımda sayılırım 36+5 günlük hamileyim bi sıkıntı olur diye korkuyorum. Birazda açısından tabbbbii🙄
      Nisaa11 bende 33 haftaligim daha yeni gittim şimdi bidahaki kontrolüm 4 hafta sonr ozaman da gidicem kendini kasmassan bide tabi kuaför önemli elinin hızlı olması lazım canım
      Ben ağda öncesi soğutucu sprey aldım ezcaneden dolaptan verdi ve ağda öncesi 10 dakika bikini bölgeme sıktım ve o arada bacağımı felan aldı kuaför, ve bende 8 yıldır sadece jilet kullandım korktuğuma düğünümde bile yaptırmadım ama korkulcak bisey yokmuş. Fiyatı 20 tl .@
        defne55 bende normalde kendim aliyorum. 4 sene once doguma gitmeden 1 gun once gitmistim agda icin dahada gitmedim. Uzun zamandan sonra gecen ay gittim 10 dk surdu, acisi zaten saniyelik cekerken oluyor sonra aci yok. Tabi her cektiginde aciyor ama saniyelik yani. Bence o aciya deger.. dayanilmiycak bir aci da degil.. tertemiz yorulmadan zahmetsiz , ben cok utangac biri olmama ragmen doguma girene kadar 2 kere daha gidicem. 😉 hatta dogumdan sonrada gitmeyi dusunuyorum bundan sonra 🤣
          Deletedmom0019 valla bende çok utanarak gittim ter döktüm resmen ama iyiki gittim dedim sonradan bende bundan sonra gitmeye devam edecem jilet kullandığım zamanlar eziyetti resmen her banyoda jilet elinde iki saat çıkamıyosun onuda geçtim süpürge çalısı gibi semsert oluyor tüyler 😂😂😂