Ağda sorunu
Ben ağda öncesi soğutucu sprey aldım ezcaneden dolaptan verdi ve ağda öncesi 10 dakika bikini bölgeme sıktım ve o arada bacağımı felan aldı kuaför, ve bende 8 yıldır sadece jilet kullandım korktuğuma düğünümde bile yaptırmadım ama korkulcak bisey yokmuş. Fiyatı 20 tl .@
defne55 bende normalde kendim aliyorum. 4 sene once doguma gitmeden 1 gun once gitmistim agda icin dahada gitmedim. Uzun zamandan sonra gecen ay gittim 10 dk surdu, acisi zaten saniyelik cekerken oluyor sonra aci yok. Tabi her cektiginde aciyor ama saniyelik yani. Bence o aciya deger.. dayanilmiycak bir aci da degil.. tertemiz yorulmadan zahmetsiz , ben cok utangac biri olmama ragmen doguma girene kadar 2 kere daha gidicem. 😉 hatta dogumdan sonrada gitmeyi dusunuyorum bundan sonra 🤣
Emla kremini ilk kullandigimda sene 2012 civariydi o zaman 11 tlydi şimdi çok pahalanmis
Deletedmom0019 valla bende çok utanarak gittim ter döktüm resmen ama iyiki gittim dedim sonradan bende bundan sonra gitmeye devam edecem jilet kullandığım zamanlar eziyetti resmen her banyoda jilet elinde iki saat çıkamıyosun onuda geçtim süpürge çalısı gibi semsert oluyor tüyler 😂😂😂
Baloglum93 emlanin içindeki kimyasal riskli bence kullanmayın
Fasulyem22 zaten bı kere felan kullandım artık ihtiyaç duymuyorum
defne55 hayır sadece biraz kızardı o kadar kesinlikle hissetmedim acı yada uyuşukluk felan
Nisaa11 rica ederim ama dene kesinlikle ben kaslarımı aldırırken bile gozumden yaş gelir 😀
Dr ma sordum uyuşturucu krem kullanabilirmiyim diye kullanabilirsin ama tavsiye etmem gebelikte en kolay ve sağlıklı yöntem jilet dedi o bölge zaten hassas adayla falan sarkıp o bölge de kan fazlalığı olduğu için kanama riski olduğunu söledi galiba ağda yaparken o bölgenin orjinali bozulmasın diye jilet onerdi
Nisaa11 Kremlere güvenme derim canım ben ne kadar olsa da kimyasal madde var içersinde.Bende ağda olayından muzdariptim geçen tak etti canıma sesunun kartuş ağdası var evimde dedim ya yapacaam ya da yapacam🙄 çat çut derken hızlı bi şekilde temizleyip bitirdim hiç acı da hissetmedim ki canım çok tatlıdır.Eli hızlı bir kuaför bul kendin yapamazsan 10 dakikayı geçmez
Dilaramelissa galiba benimde sonum kuaför gözüküyor. Ne kadar istemesemde mecburiyet 🤦🏻♀️