Burcu16 Hikmetb amin canım inşallah ya hamilelik tek sıkıntı değil gripte illaki var bebegim var 1 yaşına yeni girecek istediğim zaman dinlenememek uzanmamak kötü annem uzakta şuan kayınvalidemde evleri bi boş olsun koşturmaları biterse gideceğim inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende
Angelaa 6 haftaligim mide bulantım 4 haftalikken daha çoktu çok az yiyebiliyodum zayiflamisin diyenler bile oldu şimdi daha iyiyim şükür ara ara bulantılarım oluyo
pnremr Bendeki kasık agrisi hala gecmiyor ya, hele de biraz fazla egilip kalkarsam agri beni yatiracak kadar siddetleniyor. Yerlesme agrisi demisti doktor ama insan hep bi tedirgin halde oluyor. Cunku daha once gebelik yasadim hic boyle seyler olmadi. Her hamilelik gercekden farlkiymis.
EbruCnr Hikmetb 8+1 olduk. İkinci hamileliğim. Şimdiye kadar aşırı bulantı yaşamadım. Bazen gün içinde yorgunluk oluyor o kadar 😊
Ceyda_t Burcu16 Ya bende aynı durumdayım. Oğlumda hiç böyle olmamıştı çok rahattım. Baş dönmesi, sevimsiz mide bulantısı gibi bişey bide üstüne gribe bağlı baş ağrısı, halsizlik, tıkanıklık. Nefes alamıyoruumm 😩
Burcu16 Ceyda_t allah yardımcımız olsun hiç deme ilk hamilelik zamanı zaten bi halsizlik uykusuzluk sürekli bi duygu karmaşası oluyor bebeğide hadi idare ettik ama bu grip yerle bir etti beni ya seni cok iyi anlıyorum o yüzden
EmineK45 Şuan 7+1 iz ve 2 gündür bulantılar başladı ilaç kullanmıyorum daha görüşmedim doktorumla bulantı için ama çalışınca çok zor oluyomuş bulantı 😣 İlk hamişliğim ve göğüslerimde aşırı hassasiyet var bu ara
damlac Merhabalar 5+5 bugün. daha sadece kesemizi gördük inşallah kalp atışını duymak da nasip olur bize 🙏🏻 Çok rahat geçiyordu aslında arada bir kasık bel ağrım vardı ama bugün çok bulantım var kızlar
elif_2020 Hikmetb Demek almanyadasın 🙂 orda doktor işleri daha kolay halloluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkesin kendine göre sıkıntısı var.
Caglates hilalyavuz insallah kizlar korkuyorum bos gebelik mi acaba diye doktor oyle bise demedi ama bakalim 5 gun sonra randevum var insallah saglikli bi gebeliktr
Yasemintekin Kızlar bende 7+6 dayım ama gerçekten bezdim her gün bulantı yaşamaktan naptınız ne ettiniz bir çözümünüz var sa paylaşın lütfen su bile içemiyorm çok üzülüyorm
Ummugulsum_44 [silindi] valla ben 2 aylığım geçtik hatta 2 ayı kilo bile alamadım daha gelişimi de iyiyken bebeğimin daha 2 gün önce görüştük arkadaşımla 4 aylık hamile inanın çok çok az çıkmış karnı ha şu da var kişiden kişiye değişir belki kilo almaya meyilli olanlarınki hemen çıkabilir bide burda da okuyurum genelde gazdan filan şişebiliyormuş karın geri inende varmış öyle kalan da bilemiyorum valla
Ummugulsum_44 _vesileaksoy bünyeye bağlı demekki çok hareket etmeyin bazen ben yatakta dönsem çalkalanıyor midem valla Allah yardımcınız olsun
Ummugulsum_44 [silindi] valla benimde ya geçti bulantılarım ya da gerçekten fayda ediyor ama psikolojik men sanki bulanacak gibi hissediyorum
hulya_16 Bende 8+6 oldum kalp atışını duyduk şükür mide bulantısı halsizlik oluyo ikinci gebeliğim oğlumda da yaşamıştım bugünlerde geçecek inşallah 🙏hepinize güzel bi gebelik geçirmenizi diliyorum