Btlfyz Benimde son adetim 11 Ağustos .9 haftalık hamileyim çok şükür. Kasiklarimda şiddetli ağrı oluyor . Başına gelen var mı acaba. Bulantilarimda çok var
Hikmetb Btlfyz kasık ve karın agrısı genelde rahim büyüdüğü için oluyor. Ama eger cok siddetli ve dayanılmazsa doktorunuzla görüşmelisiniz. Mide bulantısıda normal benim 10+1 ve daha devam ediyor 6. Haftadan beridir.
Sumeyyee_ Hikmetb 11+2 😊 cok sukur bulantm azdi gecti oda sadece gaz skintisi cekiyorm iyi gelecek birsey var mi tavsiye edebileceginiz
Deletedmom327 Hikmetb 11 haftalığız mide yanmaları uykusuzluk yorgunluk baş ve kasık ağrılarıyla uğraşıyoruz
kubra89 Kızlar merhaba. Detaylı ultrasonları ne yaptınız? Araştırmaya başladım ben şimdiden,17+5teyim. Bazı fiyatlar çok uçuk. Var mı randevu alan?
hilalyavuz kubra89 merhaba 19+3 deyim ben de 💙 28 aralık cumartesi günü randevumu aldım heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum canım 😍💃🏻 İstanbuldayım evet fiyatlar gerçekten yüksek 🤦🏻♀️ Tıp merkezleri daha uygun ve radyologlar bakıyor. Özel hastanelerde de radyologlar baktığı halde fiyatlar yüksek.
Faray Hikmetb 17 ye girdik, bulantı yok şükür biraz koku hassasiyeti var. Bir de zaman yavaş geçiyor gibi geliyor😂😂