Hikmetb Meralll Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Sen gönlünü rahat tut dikkatli davran agır kaldırma bişey olmaz inşallah. Hayırla kucagına al 🥰❤️
Meralll Hikmetb amin amin, hepimiz için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız, hayırlı evlatlar olurlar..dikkat ediyorum da işte kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor. İnşallah duyarız ve sağlıkla gelişir🤲🏻
Hikmetb Ask_H 4 ay cıkınca gecer inşallah. 9 ay cekenlerde varmıs bulantıyı korkuyorum öyle olcam diye. Sadece biraz sabır ❣️
Hikmetb Burcu16 geçecek inşallah biraz sabır kendi mutfagım da bana kokuyor giremiyorum evde durmamak en iyisi kayınvalidem sagolsun evi yakın sabah aksam oradayım sende aile büyüklerinden yardım iste. Evde fazla durma dısarı cıktıkca gecer açılırsın. Hayırla kucagına al inşallah ❤️
Burcu16 Hikmetb amin canım inşallah ya hamilelik tek sıkıntı değil gripte illaki var bebegim var 1 yaşına yeni girecek istediğim zaman dinlenememek uzanmamak kötü annem uzakta şuan kayınvalidemde evleri bi boş olsun koşturmaları biterse gideceğim inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende
Hikmetb Deletedmom091 MaşAllah, benim 7. Haftada tamamen başladı bulantılarım inşallah senin kolay gecer. Allah yardımcımız olsun ❤️
Hikmetb F_NUR_K-S kraker ye benim bulantımı kesiyor. bide doktoruna soylersen ilaç yazacaktır bulantı için.
F_NUR_K-S Hikmetb aa tamam, zaten bu gidişle bi çubuk kraker stoğu yapacağım gibi :)) Gittiğimde diyeyim onu da çok teşekkür ederim
Hikmetb elif_2020 bende Kayseri den Almanyaya geldim. 2 sene oldu geleli. Çocuk için buralara alışmayı bekledim bir süre ama bana destek çıkan çok kişi var eşim ve ailemiz çok şükür yalnız bırakmıyorlar. Sende büyüklerinden yardım isteyebilirsin
elif_2020 Hikmetb Demek almanyadasın 🙂 orda doktor işleri daha kolay halloluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkesin kendine göre sıkıntısı var.
kitapkurdu Hikmetb 8+2 olduk çok şükür. Mide bulantısı en başından beri var kilo veriyorum 5haftada 3 kilo düşünün yani 🥺 ama bebeğim sağlıklı. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Ummugulsum_44 _vesileaksoy bünyeye bağlı demekki çok hareket etmeyin bazen ben yatakta dönsem çalkalanıyor midem valla Allah yardımcınız olsun
Mra Hikmetb 7 hafta 4 gün oldu inanılmaz bulantım var ama çok mutluyum dr bunlar canlanma bulantısı dedi 😍