AdaDerya ben şoook 😱🤣😂
Ne kolay ne güzel bir Doğum inşallah bizlerin de öyle olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ❤️
    Kız daha ben ilk gitmede 7cm i okuyunca Allahım banada boylesını nasip et dedim 😂 devamını okuyunca sen doğurmamış fırtlatmışsın dedim resmen 😃 masaAllah valla
      Gözünaydın canım böyle güzel doğum hikayeleri insanı çok rahatlatıyor mutlu ediyor 🥰♥️ Hayirli vakitli bir şekilde bizlere de böyle Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏼 Bir avazda yavruna kavuşmuşsun Rabbim de sizi hiç ayırmasın inşallah 👼🏼♥️
        El_mu hahaha saol kuzum daha kolay dogumlar nasip etsin Rabbim sizlere❤
        gLycn_ Allah razi olsun canım insallah sizde bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz❤
        AdaDerya tam rüyamda gördüğüm bir doğumu yapmışsın🥰 Allah bizede böyle kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin. Güle güle büyütün bebeğinizi inşallah❣️❣️
          AdaDerya maşallah subhanallah ne kadar güzel bir doğumun olmuş darısı başıma inşallah canımm 🙏🏻😇 Allah uzun ömür versin hayırlı olsun 😊 b3n de bugün 36+4üm dün hafif sancım çıktı nstde ben de aynı senin gibi bir hamilelik geçiriyorum bakalım doktor hazırlıklo ol dedi inşallah ben de sağ salim kavuşuruz prensesime bir an önce 😊🙏🏻
            ilkinn İnsallah kuzum Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin❤
            minkkzm Allah razi olsun insallah bir avazda kurtulursunuz sizde❤
            AdaDerya Maşallah canım Ne güzel bir Doğum olmuş gözün aydın Allah analı banalı büyütsün inşallah 💐☺️Darısı bize inşallah Allah bizlerede senin gibi kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻