Gigi89 Ozge2441 valla okudukça bende öyle düşündüm. Gerçi ben hani çok zayıf değilim balık et. Yağdan mı hissetmiyoruM acaba:D Senin kız mı erkek mi? Kızsa hani annem geç hareket eder yavaştır diyoda benim erkek bide uyuşuk muuu olcaaaak teyzesiii buuuu😂
Canannncan Bizde 15+2 olduk gece dümdüz yatarken karnımın bi tarafı top gibi çıkıntı oluyo sertleşiyo sizde de oluyo mu ? Hareket henüz hissetmiyorum ama sanırım gazla karıştırıyor olabilirim ☺️
Ozge2441 Gigi89 ayy bizimde erkek babasına benziyor tembel galiba 😜😃😃 Bn zayıfım kilolu da değilim ki ama hiç bişey yok 🙈
Dilankenger Kbrbydkk tabi bende sana aynı şeyi söyleyecektim . maraşlıyım . evlenince urfaya yerleştim . şuan urfada yaşıyorum . sen nerde yaşıyorsun
Kbrbydkk Dilankenger bende İzmir'de oturuyorum canım evlenince taşındım bende. İstanbul'da doğdum büyüdüm Sivasliyim aslen😊çok sevindim tanıştığımıza. Kübra bu arada adım. 😚😚😚 İnşallah kolay dogumlarimiz olur 👍
Gigi89 Ozge2441 ahaahha valla bizimkiler tembel olcak demekkii benimkininde babası öyle ben de öyleyim gerçi hahahahha
tugbanne2020 Mart anneleri henüz hareket için erken biz Şubat anneleri yeni başladık tam olarak hissetmeye hissetmeyenler korkmasın 😂
caqmelya Kbrbydkk benimkiler ikiz olduğu için hareketlerini net anlayabiliyorum biri dursa diğeri başlıyor 😂
Mucizem_1 Kbrbydkk insallah bidaha hissederim.ilk hissettiğimde bebegin hareketleri olduğunu bilmiyordum.bende zayıf olduğum icin hissetmis olabilirim.bide bizimki biraz hareketli .dktr öyle söylemişti
morpella Asrinayaz aynen bende 17+3 teyim bebek hareketimi yoksa başka bişeymi anlam veremedim bakalım bugün aynısı olacak mı😊