Kbrbydkk Nuryldrm olabilir de arkadaşın dediği gibi zayifsaniz eğer daha erken hissetmiş olabilirsiniz. Bir hafta sonra daha net anlaşılır olur 🤗
Kbrbydkk AHtc 😁😁😁 evet çok şanslıyız aslında böyle bir mucizeyi yasadigimiz için😚 ben vuruyor bizimki dedikçe karnıma yapışıyor hissetmek için🤗😆😁ama tabi bağırsak sesinden başka birşey duyamiyor hahaha😂😂
Dilankenger Kbrbydkk inşallah sağlıkla kucağına alırsınn . inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..🙏
Kbrbydkk Dilankenger insallah canım. İrtibatta kalalım olur mu 😚 bu arada nerde oturuyorsun kaç yaşındasın😊
Haticemre21 Kbrbydkk bende 17+4 haftalığım 2 3 gündür cok nadir elimi koyunca hissediyorum minik minik 😍❤
Serenty Kbrbydkk 17+1 deyim bende bir haftadır hissediyorum.onceleri gaz sanıyordum yavrumu 😁 belirgenlistikce analdim onun hareketleri imiş.masallah bize
Dilankenger Kbrbydkk tabi bende sana aynı şeyi söyleyecektim . maraşlıyım . evlenince urfaya yerleştim . şuan urfada yaşıyorum . sen nerde yaşıyorsun
Medine_1992 Kbrbydkk canım bende hissediyorum Allahım bu nasıl güzel birsey ya dinliyorum sürekli ama günde en Fazla bir yada iki kez oluyor bir haftadır 😁❤️
Gigi89 Medine_1992 :)) selaaam ben kontrole gittim vallahi değişmedi erkek ahahahahha geliyor toroman:D sen naaaptın?