papatyam95 👋🏻 merhaba ben de 16+1 deyim henüz hissetmiyorum biz de geçen hafta kiz dedi emin olamadım henüz birşey almadım. Bi de sormak istediğim detaylı ultrason 20. Haftadan sonra mı?
Sevdali44 Kbrbydkk sanırım ilk çocukta insan daha geç hissediliyor , bnm ikinci gebeliğim ve 17+3 teyiz ama iki haftadır hissediyorum , Alışana kadar durup durup ayyy bişe oldu diye bağırdığım da oldu 😬
Trkancey 3. hamileliğim 17 haftamız bitiyor bugün, 1 haftadır çok net hissediyorum hareketlerini. Ama ilk hamileliğimde nerdeyse 20 haftalıkken hissetmiştim. Şu hayattaki en güzel duygulardan birisi sanırım, hamileliğe dair özlediğim tek şey. Rabbim isteyen, özlemini çeken herkese nasip etsin
Hilallsen Kbrbydkk ben 12. Haftada bir şeyler hissettim ama galiba o başka bir şeydi annnem şimdi daha hissetmezsin filan demişti. Şimdi 18+4 olduk ama hala tık yok. Ya küstü bize yada tembel galiba bizimkisi 😉
Mutiiii Ya bizde 16+3 olduk bugün hic bir şey hissetmiyorum .oğlumu hissetmek istiyorum Artık .😒 doktora gidiyorum meraktan .bebeğim iyi ama bide hissetsem daha rahat olacağım ya piskolojik olarak 🤗
Meralll59 Kbrbydkk 21+7yiz bizde.4 gündür çok daha belirgin hissediyorum.bazrn sert darbeleri bile oluyor.şaşkınım.heyecanlıyım ve mutluyum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin umudumuzu yitirdiğimiz an bir mucize gibi hayatımızda varoldu Asya Dudu'm🥰
papatyam95 21. Haftadayım sırt üstü yatarken vurusları dışardan belli oluyor tam kameraya alacağım zaman duruyor anlıyor galiba 🤗😊