Bende 38+4 oldum. Sancı ara ara gelıyor ama benım daha farklı bı sorunum var. Ustelık hemsıreyım ama her hamılede olur mu bılemıyorum. Bısey sorcam benım üst bacaklarımın iç taraflarında agrı oluyor ve o agrı olan yerlerde kızarıklık yanma. olan var mı boyle acaba 🤔
    mltmkrsd bnmde bu kaç gün dediğin yerde kaşınma oluyo böyle küçük küçük kızarık şeyler çıkıyo.
    Sumeyye5821 ben stres oldugum için sanırım artık persembe sezeryana gıdıcem ama korkuyorum hep normal istedım doktor ne kadar sancıyla gelırsen gel sezeryana gırıcen dedı ve ben iyice stres oldum
    Sumeyye5821 38+0 haftam 34ten beri sancılarım var bi gece de hastanede yattım ama gebelik şekerim olduğu için bebek iri bu yüzden sabah 9da sezaryen 😅
      Rzlgln534 geçen gece ki sancım adet olacakmışm ama sökülemiyomuşum gibi sızlama ağrı flan oldu bu gün de gaz sancısı geziniyor kasıklarm da
      Sumeyye5821 gece bütün gün sacım oluyor resmen dayanamayacak kadar sancım olsa da hastaneye gitsem diye bekliyorum sabah oluyor hopp hiç bi şey yok. Bende bir sinir bozukluğu. Hayırlısıyla doğsunlar artık😓
        isyo kaç kilo gözüküyor şuanda bende de şeker var 37 haftayım. Yatışım yapıldı devlet hastanesindeyim ve sezeryana dair hiç birşey demiyorlar normal doğum olması için kontrol altında tutucaz dediler işte.
        • isyo bunu yanıtladı.
          Sumeyye5821 benim bir kaç gün önce öyle gaz sancım vardı ki kesin bu Doğum sancısı ben bilmiyorum dedim. Sonraki gün geçti ama🙈belki üşüttüm bekli de başladı artık vücut kendini hazırlamaya zahmet olacak ama😂bir de ben adetten önce hep bacak ağrısı yaşardım(şaban yağmur yağacakken hissederdi ya aynı öyle)şimdi onun gibi ağrılar oluyor ara ara.
            Susam05 ay bnmde öyle ya şimdi de namaz dan beri bir sancm var ama sanki gaz sancısı anlamdım ne olduğunu nse bu gün kontrolm var 10 gibi gittiğimde anlıycz artık ne olduğunu
            Susam05 normalmiş o ağrılar vucud kendini doğuma hazırlıyomuş doktorum demişti bu ağrılar bizi mutlu ediyo çünkü hazırlıklar başlıyo demişti
            38+2 olduk bizde ara ara bel ağrısı ve sancim oluyor...hayırlısıyla gelsin artık bebisler bakalım kim doğuracak ilk önce 🤣
              Gizemliince en son Perşembe günü gittim 3850ydi 4 olmustur diye düşünüyorum. Normal denersek kolu takılır felç kırık ihtimali olur göze alirsan deneyelim dedi almadim