Aksaanuuur bunu deneyeceğim sirke kokusu belki bulantımı arttırabilir ama sıcak havluyu kesin deniyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
Gebelikde baş ağrısı
Erbualp hamileliğin ilk zamanlarında bende çok çektim.12.hafta ve sonrasında geçti şükür bnde ne yazıkki ilaç kullanmadım doktor vermedi.her sabah gözümü baş ağrısıyla açiyordum.sizinkide geçecektir inşAllah.🌸
Erbualp çok sağol canım. Aminnn anne olmak kolay değil 🥰
Erbualp Benim de dayanılmayacak derece olmuştu zonkluyordu arada hatta. Baktım olmuyor doktoruma sordum parol önerdi. Abartmamak şartıyla kullanılabilir bence ama diğer ağrı kesiciler değil kesinlikle. 21+3 haftalığız şuan sadece 1 tane parol içtim bu zamana kadar ama iyi geldi. Şuan ağrı sıkıntımız yok ilerleyen haftalarda geçiyor. Geçmiş olsun canım🤗
Erbualp bende düşük tansyon vardı.hamılelıkle beraber daha çok düşüyor.su ıçmezsem 2 gun agrı cekıyorum 😌 bol su iç baya fazla iç düzelir bence.bende işe yarıyor çok şükür
Kizlar benimde ilk aydan beri basimda ignelenme tarzinda agri yanma oluyor acanba ndn
Cvp yazacak kimse yokmu artik dayanamayacakk durumdayim psikolojim bozulmus durumda
Suan yine yineee baş ağrisi çekiyrm 😞
Mizgin31 bunun için doktora gittin mi
Gittim mr istedi bende korktum cekmedim
Tansyon olabilir cnm
online_mom su miğdemi bulandırıyor şu sıralar zor içiyorum su kelimesini söylerken bile çok kötü oluyorum
Erbualp yaa ben hiç yaşamadım çok şükür bulantı hep içtim mecbur 🙄
Erbualp 11. Haftada basladi 14+3 um siddetli bir şekilde araliksiz devam ediyor
online_mom baş agrısı +bulantı gerçekten çok zorlanıyorum ben artık 😞😞
Kubraseyit00 çok geçmiş olsun bende diğer gebeliğim de böyle baş agrısı yaşamadım ama bunda çok şiddetli geçiyor korkmaya başlıyorum belirli bir süre sonra :(